Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη και ομολόγησε ο σύντροφος της 43χρονης – Ανέφερε λόγους “ερωτικής αντιζηλίας”

 Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Συνελήφθη και ομολόγησε ο σύντροφος της 43χρονης – Ανέφερε λόγους “ερωτικής αντιζηλίας”

Συνελήφθη το απόγευμα ο σύντροφος της άτυχης 43χρονης γυναίκας που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στη Σαλαμίνα, αποτελώντας ακόμη ένα θύμα γυναικοκτονίας στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε στο Κερατσίνι, μέσα στο αυτοκίνητο που είχε πάρει από την 43χρονη, έχοντας στην κατοχή του την καραμπίνα που χρησιμοποίησε. Ο 71χρονος σύντροφος χτυπούσε και τον 15χρονο γιο της, ο οποίος βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού.

Λίγη ώρα μετά την σύλληψη του, ο 71χρονος “έσπασε” και ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε. Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς της ασφάλειας πως σκότωσε την 43χρονη λόγω «ερωτικής αντιζηλίας».

«Είχε κάνει σχέση με έναν άλλον. Το έμαθα, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ο δράστης, αφού πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα μέσα από το τζάμι της εξώπορτας, έφυγε γρήγορα από το σημείο, χρησιμοποιώντας το όχημά της, για να ξεφύγει από τις Αρχές.

Δεν έχει άδεια οπλοφορίας ο 71χρονος δράστης – Τον βρήκαν από το σήμα του κινητού του

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 71χρονος δεν έχει άδεια οπλοφορίας. Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του mega, ο 71χρονος εντοπίστηκε από το «στίγμα» του κινητού του τηλεφώνου, το οποίο είχε στην κατοχή του. Από το κινητό του και μέσω της επικοινωνίας που υπήρξε με τον πάροχο που είχε τη σύνδεσή του, οι Αρχές κατάφεραν να βρουν το στίγμα του και την κεραία που χτυπούσε το τηλέφωνό του.

Σήμερα θα πήγαινε σε ιατροδικαστή η 43χρονη

Η 43χρονη πήγε στο τμήμα για να καταγγείλει πώς ο 71χρονος τη χτυπούσε, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, της είχε σπάσει το πόδι. Οι αστυνομικοί της πρότειναν να χρησιμοποιήσει panic button, ενώ την παρότρυναν να μην γυρίσει το βράδυ στο σπίτι όπου έμενε με τον 71χρονο.

Της έδωσαν φυλλάδιο με τις Δομές και το Συμβουλευτικό κέντρο οπού μπορεί να απευθυνθεί στη Σαλαμίνα, όμως εκείνη πήγε στη μητέρα της. Σήμερα θα είχε πάει στον ιατροδικαστή, αλλά δεν πρόλαβε, καθώς τη σκότωσε ο 71χρονος.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες

«Βοήθεια ρε παιδιά, βοηθήστε με», φώναζε απεγνωσμένα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (01.12.2023) η 43χρονη γυναίκα, η οποία έπεφτε για άλλη μια φορά θύμα κακοποίησης από τον 71χρονο σύντροφό της στο σπίτι, όπου διέμεναν στη Σαλαμίνα μαζί και με το 15χρονο, που είχε αποκτήσει η γυναίκα με τον πρώην σύζυγό της.

Μια εφιαλτική ζωή φαίνεται ότι βίωνε η 43χρονη που το πρωί της Τρίτης (05.12.23) έπεσε νεκρή από τους πυροβολισμούς στη Σαλαμίνα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν μάρτυρες ο ξυλοδαρμός της το βράδυ της Παρασκευής ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για να καταφύγει στην αστυνομία, καταγγέλλοντας τον σύντροφό της για κακοποίηση επί 7 χρόνια.

Ο 71χρονος από τα δυνατά χτυπήματα που κατάφερε στην κατά 28 χρόνια μικρότερη σύντροφό του, της έσπασε το πόδι, όπως λένε γείτονές τους, με αποτέλεσμα η γυναίκα να κυκλοφορεί με πι. Το Σάββατο (02.12.23) η 43χρονη έκανε τη μήνυση στις αστυνομικές αρχές, έφυγε από το σπίτι όπου διέμενε με τον φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας της και πήγε στο πατρικό της σπίτι.

«Την Παρασκευή το βράδυ είχε γίνει ένας τσακωμός. Φασαρία πολλή, ξύλο από ό,τι κατάλαβα. Φώναζε η κοπέλα, της πήρε το κινητό, της πήρε και το αμάξι και έφυγε. Μετά από λίγο ξαναγύρισε εκεί, έπεσε κι άλλο ξύλο. Άκουσα την κοπέλα να φωνάζει “βοήθεια ρε παιδιά, βοηθήστε με“. Δεν βγήκε κανείς έξω να βοηθήσει την κοπέλα. Από ό,τι ακούω αυτό γινόταν για πολλά χρόνια» λέει στο newsit.gr ένας γείτονας της 43χρονης που έχασε την ζωή της από πυροβολισμούς σήμερα στις 6.30 το πρωί.

Όπως περιγράφει σοκάροντας ο γείτονας της 43χρονης, «από το Σάββατο, η κοπέλα κυκλοφορούσε με ένα πι. Είχε φάει κλωτσιά και της είχε σπάσει το πόδι από ό,τι άκουσα. Την είδα έξω και κυνηγούσε αυτόν να της δώσει το κινητό της. Ίσως ήθελε να ειδοποιήσει τους δικούς της για να την γλιτώσουν. Αυτός δεν της το έδωσε, πήρε το αμάξι και έφυγε. Ακούγονταν φασαρίες. Πρέπει να την ζήλευε γιατί είχαν μεγάλη διαφορά», καταλήγει μιλώντας στο Newsit.gr ο γείτονας της γυναίκας που σκοτώθηκε με δύο σφαίρες μέσα στο πατρικό της.

Σχετικά Άρθρα