Αράχωβα: Συγκλονίζει ο ιδιοκτήτης του χάσκι που κακοποιήθηκε βάναυσα – Οι πρώτες δηλώσεις του

 Αράχωβα: Συγκλονίζει ο ιδιοκτήτης του χάσκι που κακοποιήθηκε βάναυσα – Οι πρώτες δηλώσεις του

Συγκλονισμένος είναι ο ιδιοκτήτης του χάσκι στην Αράχωβα το οποίο κακοποιήθηκε και πέθανε. «Προσπαθούσαμε επί μία ώρα να ηρεμήσουμε τον σκύλο και δεν μπορούσαμε. Μου λέει η κτηνίατρος “έχει πάθει τόσο στρες. Είναι τόσο σοκαρισμένο το σκυλάκι σου που δεν το πιάνει το ηρεμιστικό”» υπογράμμισε ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, μιλώντας στο Mega. Όπως τόνισε, το 8χρονο χάσκι ήταν κατά παραπάνω από ένα κατοικίδιο. Ήταν η παρέα του: «Ήταν άνθρωπος και τον ήξερε όλο το χωριό. Όλο το χωριό κλαίει. Όλα τα παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου και Δημοτικού τον ξέρανε τον Όλιβερ. Όχι μόνο τα παιδάκια, τον ήξερε όλη η Αράχωβα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλα ξεκίνησαν βράδυ Κυριακής την 26η Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, ο σκύλος είχε φύγει από το σπίτι του ιδιοκτήτη του, ο οποίος το αναζήτησε χωρίς να καταφέρει να το εντοπίσει.

Ο σκύλος επέστρεψε μόνος του στο χώρο του την επόμενη μέρα, σε άθλια κατάσταση: «Είχε αιμορραγία, ήταν ημιλιπόθυμος. Τον πήρα αγκαλιά, τον έβαλα στο αυτοκίνητο. Έφυγα εκτάκτως για την κτηνίατρο μου. Όταν αντίκρισε και η γιατρός μου το περιστατικό. Έμεινε άναυδη» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ.

«Ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Πονούσε φριχτά με πολλά τραύματα» ανέφερε από την πλευρά της η κτηνίατρος.

Η κακοποίηση του ζώου σοκάρει. Το πανέμορφο χάσκι έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, είχε σπασμένα πλευρά ενώ είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο.

Σχετικά Άρθρα