Μαρινάκης για Κασσελάκη: “Σαν τον προπονητή της εξέδρας που έχει χρόνια να πάει γήπεδο”

 Μαρινάκης για Κασσελάκη: “Σαν τον προπονητή της εξέδρας που έχει χρόνια να πάει γήπεδο”

Για τη νέα επίθεση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή το βίντεο που ανέβασε στο TikTok ο πρωθυπουργός για το YouthPass ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Επειδή του αρέσουν του κ. Κασσελάκη αυτές οι εκφράσεις, εγώ θα πω εμένα μου τι μου θυμίζει. Είναι σαν τον προπονητή της εξέδρας που έχει και χρόνια να πάει γήπεδο. Είναι αυτοί οι οποίοι που κάθονται στην κερκίδα και κουνούν το δάχτυλο και κάνουν κριτική για όλα χωρίς να έχουν τίποτα να προτείνουν», τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Και συνέχισε: «Είναι πρόεδρος ενός κόμματος που δεν ιδρύθηκε το 2023 προϋπήρχε και κυβέρνησε με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα. Η ανεργία των νέων το 2018 ήταν στο 43% το Νοέμβριο του 2023 είναι στο 23% και έχει πέσει 20 μονάδες.

Ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε 3 φορές από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο μέσος μισθός αυξήθηκε κατά 15% σε μια τετραετία. Προφανώς θα αυξηθεί και άλλο. Επίσης τρέχει πρόγραμμα για την εύρεση στέγης για τους νέους.

Ως προς την παιδεία είναι ειρωνικό ο πρόεδρος του κόμματος που ήταν απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια. Είναι τουλάχιστον υποκριτικό. Να καθόμαστε απέξω και να μηδενίζουμε και να κουνάμε το δάχτυλο δεν ωφελεί σε τίποτα».

Σχετικά Άρθρα