Η Ναταλία Γερμανού δίνει αμοιβή σε όποιον αποκαλύψει τον δράστη της κακοποίησης του Χάσκι στην Αράχωβα

 Η Ναταλία Γερμανού δίνει αμοιβή σε όποιον αποκαλύψει τον δράστη της κακοποίησης του Χάσκι στην Αράχωβα

Σοκαρισμένη από την κτηνωδία στην Αράχωβα, με την θανάμιση κακοποίηση ενός σκυλιού, είναι η Ναταλία Γερμανού. Η γνωστή παρουσιάστρια και συνθέτρια, μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, δήλωσε σοκαρισμένη από το έγκλημα αυτού που κακοποίησε το χάσκι, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει αυτό.

Μάλιστα, έκανε γνωστό πως έχει αποφασίσει να δώσει αμοιβή σε όποιον γνωρίζει ή βρει τον δράστη και τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη.

Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Κατεπείγουσα έρευνα για τη σύλληψη του δράστη που βασάνισε μέχρι θανάτου ένα σκυλί, ράτσας χάσκι, στην Αράχωβα, διέταξε η αρμόδια για την προστασία των ζώων αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα.

Το περιστατικό σόκαρε τις φιλοζωικές οργανώσεις και οι Αρχές έχουν κινητοποιηθεί στην περιοχή για την σύλληψη του δράστη. 

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή όταν το σκυλί εξαφανίστηκε από το σπίτι του ιδιοκτήτη του και γύρισε σε άθλια κατάσταση, κακοποιημένο και μέσα στα αίματα. Ο δράστης κακοποίησε το ζώο προκαλώντας του βλάβες στον πρωκτό με αιχμηρό αντικείμενο. Μάλιστα, φέρεται αυτός ή αυτοί που το κακοποίησαν, να το είχαν φιμώσει. Το σκυλι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όπως υπέστη ανακοπή μετά από μερικές ώρες και ξεψύχησε. 

Όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση Κτηνιατρικής Βοιωτίας, ο ιδιοκτήτης του σκυλιού έχει πάει να καταγγείλει το περιστατικό, ενώ ο δράστης αναζητούνταν για να συλληφθεί εντός ορίων αυτοφόρου.

Η επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων, Μάρθα Πουλτίδου, δηλώνει σίγουρη στο Mega πως ο δράστης της κακοποίησης, θα είναι γνωστός.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν περαστικός ο δράστης της κακοποίησης. Το ζώο δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει έναν άγνωστο άνθρωπο. Ήξερε τους δράστες. Είμαστε στο ψάξιμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να περάσει έτσι αυτό» είπε.

Σχετικά Άρθρα