Επιστολή του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ: “Μας αντιμετωπίζετε ως ξένη ομάδα”

 Επιστολή του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ: “Μας αντιμετωπίζετε ως ξένη ομάδα”

Με επιστολή του προς την διοίκηση της ΕΡΤ ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι η ΕΡΑ ΣΠΟΡ δεν κάλυψε ραδιοφωνικά το παιχνίδι της Πέμπτης ανάμεσα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη. Ο ΠΑΟΚ που κέρδισε και προκρίθηκε στους “16” του Conference League επισημαίνει ότι τον αντιμετωπίζουν ως “ξένη ομάδα”.

Η επιστολή του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ:

«Με την παρούσα διαμαρτυρόμαστε έντονα για την παράλειψη (;) της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης να στείλει απεσταλμένο στην Φρανκφούρτη για τον ιστορικής σημασίας αγώνα του ΠΑΟΚ εναντίον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μας φαίνεται αδιανόητο και αδικαιολόγητο την ημέρα μάλιστα που η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση έχει απεσταλμένους στους εκτός έδρας αγώνες των Ολυμπιακού (στη γειτονική Φράιμπουργκ) και Παναθηναϊκού (στο Βιγιαρεάλ της Ισπανίς) να αγνοείται προκλητικά την προσπάθεια της πιο επιτυχημένης, στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, ελληνικής ομάδας.

Θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται καν να επιχειρηματολογήσουμε περισσότερο για την αδικία απέναντι στου εκατοντάδες χιλιάδες βορειοελλαδίτες ή και ομογενείς που ένωσαν ξανά ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας στα δικαιώματα, ενώ λογίζονται ως ισότιμοι στις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Άλλωστε σας έχει καταγγελθεί από το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων σας ήδη, ως μια σημαντική και απαράδεκτη παράλειψη.

Θα περιμέναμε μια δημόσια απολογία, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού απέναντι στον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του, ωστόσο τόσες μέρες δεν πράξατε ούτε έστω αυτό.

Επιφυλασσόμενοι κάθε νόμιμου δικαιώματός μας σας ενημερώνουμε ότι σταματούμε κάθε χειρονομία καλής θέλησης απέναντι στα συνεργεία της ΕΡΤ και θα διαπιστεύουμε στο εξής μόνο όσους είμαστε εκ του νόμου υποχρεωμένοι να διαπιστεύουμε.

Δυστυχώς είναι πολλά πια τα σημάδια πως αντιμετωπίζετε τον ΠΑΟΚ ως ξένη ομάδα, πράγμα που δεν θα επιτρέψουμε στο εξής».

paok_epistoli