Κολωνός: Επιμένει στην αθωότητά της η μητέρα της 12χρονης – “‘Έδωσα όλα τα στοιχεία και ξαφνικά βρέθηκα κατηγορούμενη”

 Κολωνός: Επιμένει στην αθωότητά της η μητέρα της 12χρονης – “‘Έδωσα όλα τα στοιχεία και ξαφνικά βρέθηκα κατηγορούμενη”

Έσπασε τη σιωπή της η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό που διώκεται με βαρύτατες κατηγορίες και μίλησε σχετικά με την υπόθεση, λίγες εβδομάδες πριν ξεκινήσει η δίκη. “Η δίωξη σε βάρος μου βασίζεται σε εικασίες”.

Η μητέρα της 12χρονης που διώκεται με τις βαρύτατες κατηγορίες της διακεκριμένης μαστροπείας και πορνογραφίας ίδιας της της κόρης μίλησε λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της δίκης στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”.

«Όλη η δίωξη σε βάρος μου βασίζεται σε εικασίες. Ενώ εγώ έδωσα όλα τα στοιχεία και από εμένα ξεκίνησε η έρευνα, ξαφνικά βρέθηκα κατηγορούμενη. Κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο δεν υπάρχει σε βάρος μου. Ούτε ο Μίχος ούτε κανένας άλλος μπορεί να μου προσάψει το παραμικρό και αυτό θα αποδειχθεί στο δικαστήριο. Εδώ και μήνες έχουν βγει τα πορίσματα από τις άρσεις του απορρήτου και δεν έχει προκύψει εις βάρος μου τίποτα», δήλωσε η προφυλακισμένη μητέρα.

«Από την πρώτη στιγμή αυτό που ισχυρίζεται είναι ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα αδικήματα τα οποία την βαραίνουν και πιστεύω ότι στο δικαστήριο θα αποδειχθεί πράγματι ότι δεν έχει καμία εμπλοκή», ανέφερε ο δικηγόρος της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της 12χρονης βρίσκεται στην φυλακή από τον Οκτώβριο του 2022. Η ίδια στο ίδιο δημοσίευμα μίλησε και για τον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση.

«Ποτέ δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι ο Μίχος, που τον γνωρίζαμε και παρουσιαζόταν ως καλός οικογενειάρχης και φιλάνθρωπος, κακοποιούσε την κόρη μου με τον χειρότερο τρόπο. Καμία τιμωρία δεν είναι αρκετή για αυτά τα τέρατα και καμία ποινή δεν θα φέρει πίσω τη χαμένη αθωότητα και την παιδική ηλικία της κόρης μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αρνείται πεισματικά τις κατηγορίες μέχρι σήμερα

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα η ίδια συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες που την βαραίνουν χωρίς όμως να αρνείται όπως λέει-τις ευθύνες της για τον εφιάλτη που ζούσε το παιδί της.

«Δε θα συγχωρέσω ποτέ ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε κάτω από τα μάτια μου, ότι με είχε συνεπάρει η τρέλα της καθημερινότητας και των οικονομικών προβλημάτων και δεν αντιλήφθηκα γρηγορότερα το τι συνέβαινε ώστε να βγάλω την κόρη μου από τον εφιάλτη», σημειώνει η μητέρα της 12χρονης.

«Δεν είναι έτοιμη ψυχολογικά να αντιμετωπίσει αυτούς τους ανθρώπους. Από εκεί και μετά η διαδικασία είναι αυτή, είναι υποχρεωτικό, αντιλαμβάνεστε να καθίσει δίπλα με τους κακοποιητές του παιδιού της. Θέλω να πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσει γιατί πρέπει να το αντιμετωπίσει και θα αποδείξει την αθωότητα της», συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.

Τέλος σημειώνεται ότι συνολικά στο εδώλιο για την υπόθεση της ανήλικης, εκτός από τη μητέρα της, θα καθίσουν ακόμα 25 κατηγορούμενοι.

Σχετικά Άρθρα