Ακρόπολη: Σοκάρουν οι περιγραφές της 35χρονης που έπεσε από τον 3ο όροφο – “Με χτύπησε στο κεφάλι, με λήστεψε και με βίασε”

 Ακρόπολη: Σοκάρουν οι περιγραφές της 35χρονης που έπεσε από τον 3ο όροφο – “Με χτύπησε στο κεφάλι, με λήστεψε και με βίασε”

Βαριά χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι, βιασμό, ληστεία και απειλές καταγγέλει ότι δέχθηκε 35χρονη Κινέζα από τον ομοεθνή 40χρονο σύντροφό της, πριν βρεθεί στο κενό από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου που βρίσκεται στο διαμέρισμά της, πλησίον της Ακρόπολης.

Πολλά ερωτήματα προκαλεί η υπόθεση της 35χρονης στην Ακρόπολη που έπεσε από το μπαλκόνι της για να γλιτώσει από τον 40χρονο σύντροφό της και τα βασανιστήρια που υπέμενε από αυτόν.

Η ώρα ήταν 11.30 το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 40χρονος -ο οποίος αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές- ξεκίνησε με απειλές και εν συνέχεια την χτύπησε στο κεφάλι.

Έπειτα ο δράστης τη βίασε και στη συνέχεια άρπαξε ένα ψαλίδι και της ζήτησε χρήματα. Τότε η άμοιρη κοπέλα αναγκάστηκε από τις 12.00 έως και τις 16.00 το μεσημέρι να κάνει χρηματικές μεταφορές μέσω του κινητού της μεταφέροντας συνολικά σε λογαριασμό του δράστη 100.000 γουάν Κίνας (περίπου 13.000 ευρώ).

Ακολούθως η 35χρονη κατάφερε να λυθεί με ένα αιχμηρό αντικείμενο και απέδρασε από το παράθυρο πηδώντας από τον τρίτο όροφο στο μπαλκόνι του πρώτου. Εν συνεχεία την βοήθησε ένας γείτονας ο οποίος κάλεσε το ΕΚΑΒ και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και έλαβε τέλος ο εφιάλτης της.

Ο 40χρονος αναζητείται από τις Αρχές.

Σχετικά Άρθρα