Σέρρες: Ανήλικη κατήγγειλε βιασμό από 36χρονο – Ο δράστης αναζητείται από την ΕΛΑΣ

 Σέρρες: Ανήλικη κατήγγειλε βιασμό από 36χρονο – Ο δράστης αναζητείται από την ΕΛΑΣ

Θύμα βιασμού από έναν 36χρονο άνδρα στη Νέα Ζίχνη Σερρών, κατήγγειλε ότι έπεσε μία 15χρονη μαθήτρια στο τοπικό αστυνομικό τμήμα μαζί με τους γονείς της με αποτέλεσμα οι άνδρες της ΕΛΑΣ να εχουν κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό του δράστη.

Η 15χρονη μαθήτρια πήγε μαζί με τους γονείς της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση, και κατήγγειλαν ότι η ανήλικη εξαναγκάστηκε να ολοκληρώσει σεξουαλική πράξη, ενώ υπέδειξαν ως δράστη έναν Αλβανό, που διαμένει στην περιοχή Αλιστράτη.

Ο 36χρονος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα και αναζητείται από τις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες στα σπίτια συγγενικών προσώπων του 36χρονου και στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

Η δικογραφία εις βάρος του 36χρονου παραμένει ανοιχτή, καθώς η 15χρονη υποβλήθηκε σε εξέταση από ιατροδικαστή και αναμένεται το πόρισμά του ώστε να επιβεβαιωθεί αν υπάρχουν ίχνη βιασμού.

Οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση εξετάζουν αν ο φερόμενος ως δράστης είχε γνωριμία ή και σχέση με την ανήλικη μαθήτρια.

Σχετικά Άρθρα