Γεωργιάδης: “Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Πολάκη προέβαλε τον Βελουχιώτη και τώρα το σκυλάκι του Κασσελάκη”

 Γεωργιάδης: “Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Πολάκη προέβαλε τον Βελουχιώτη και τώρα το σκυλάκι του Κασσελάκη”

Να τρολάρει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Παύλο Πολάκη, θέλησε ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για τα γενέθλια της σκυλίτσας του, Φάρλι.

Ο υπουργός Εργασίας ενέπλεξε σκόπιμα τον Παύλο Πολάκη λέγοντας πως “κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Παύλο Πολάκη προέβαλε τον Άρη Βελουχιώτη κα τώρα τα γενέθλια της Φάρλι“, σπεύδοντας να ξεκαθαρίσει πως “δεν το παίρνω αναγκαστικά αρνητικά διότι τους σκύλους τους λατρεύω”.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

“Έχει κάποιο ενδιαφέρον ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που με τον Παύλο Πολάκη προέβαλε κάποτε τον Άρη Βελουχιώτη και τον ΕΛΑΣ τώρα προβάλει τα γενέθλια του συμπαθέστατου Φάρλι και τα κεράκια που του έσβησε ο Στέφανος Κασσελάκης ομολογώ… δεν το παίρνω αναγκαστικά αρνητικά διότι τους σκύλους τους λατρεύω και ποτέ δεν έχω ζήσει χωρίς σκύλο, αλλά ομολογώ ότι τούρτα δεν είχα κόψει ποτέ σε κανέναν….κύριε Κασσελάκη να σας ζήσει λοιπόν”.

Υπενθυμίζεται πως εορταστική ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Στέφανο Κασσελάκη, που με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ γιόρτασαν τα γενέθλια της Φάρλι, της σκυλίτσας που προσπαθούν να έχουν πάντα μαζί τους.

Η Φάρλι, που έχει γίνει διάσημη, τρόπον τινά, έστω και στη σκιά του Στέφανου Κασσελάκη, έγινε 4 ετών, όσα και τα κεράκια που μπήκαν στην τούρτα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε ένα βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που δείχνει τη Φάρλι αρχικά μπροστά στην τούρτα και στη συνέχεια να την τρώει.

Σχετικά Άρθρα