Άγιος Δημήτριος: Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο

 Άγιος Δημήτριος: Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο

Το βίντεο που έχει καταγράψει τις κινήσεις των ληστών που πριν από τρεις ημέρες εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στον Άγιο Δημήτριο έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η συμμορία των κακοποιών έχει σπάσει τη τζαμαρία στην κεντρική είσοδο του καταστήματος έχει μπει στο κατάστημα και αδειάζει τα συρτάρια με μανία αρπάζοντας όσα περισσότερα κοσμήματα μπορούν.

Οι κινήσεις τους είναι γρήγορες και δείχνουν σαν να γνώριζαν από την αρχή που ήταν τα κοσμήματα με τους αστυνομικούς να μη ν αποκλείουν τις προηγούμενες μέρες να είχαν εμφανιστεί δήθεν ως πελάτες στο κατάστημα για να κάνουν κατόπτευση χώρου.

Έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους φορούν μάσκες και κουκούλες και εξαφανίζονται μέσα σε λίγα λεπτά.

Στην αρχή μάλιστα του βίντεο φαίνεται πως η κεντρική είσοδος θρυμματίζεται με τη τζαμαρία να γίνεται χίλια κομμάτια ενώ συνολικά οι αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες ήταν τέσσερις.

Έχουν συλλέξει υλικό και από τα γύρω καταστήματα που διαθέτουν κάμερες ενώ οι αξιωματικοί της ασφάλειας εκτιμούν ότι πρόκειται για κακοποιούς σεσημασμένους που στο παρελθόν έχουν απασχολήσει και πάλι τις αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Σχετικά Άρθρα