Ναύπακτος: Τουλάχιστον 6 μαθήτριες θύματα διακίνησης ψεύτικων γυμνών φωτογραφιών – “Ντρεπόμουν πολύ…”

 Ναύπακτος: Τουλάχιστον 6 μαθήτριες θύματα διακίνησης ψεύτικων γυμνών φωτογραφιών – “Ντρεπόμουν πολύ…”

Οι αποκαλύψεις για τo θέμα που συγκλονίζει την Ναύπακτο πληθαίνουν, καθώς οι δύο μαθητές εδώ και έναν μήνα μέσω μιας εφαρμογής στο διαδίκτυο δημιούργησαν και διακίνησαν γυμνές φωτογραφίες τουλάχιστον έξι συμμαθητριών τους σύμφωνα με το Star. «Είδα μια δική μου φωτογραφία, ήταν γυμνή. Είναι ψεύτικο, αλλά ένιωθα και ακόμα νιώθω πάρα πολύ άβολα και ντρεπόμουν πάρα πολύ γιατί ξέρω ότι την φωτογραφία την έχουν δει πολλά άτομα. Τους ρώτησα αν είναι αλήθεια, μου το παραδέχτηκαν. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να το έκαναν για μαγκιά. Νιώθω αγχωμένη και πολύ φοβισμένη» λέει ανήλικη μαθήτρια που έπεσε θύμα των 13χρονων στην κάμερα του Star.

Ο διευθυντής του σχολείου ήταν εκείνος που ενημέρωσε την Αστυνομία αλλά και τους γονείς των μαθητριών.

Οι αστυνομικοί βρήκαν 18 φωτογραφίες στο κινητό του ενός μαθητή, ενώ στο τηλέφωνο του δεύτερου 13χρονου δεν βρέθηκε καμία φωτογραφία. Ο ίδιος ωστόσο παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχε φωτογραφίες, αλλά τις έσβησε χθες το πρωί, δηλαδή λίγες ώρες πριν την σύλληψη του.

Τι παραδέχτηκαν οι δύο ανήλικοι

Με βάση τα στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί έχουν αναγνωριστεί δύο μαθήτριες που έπεσαν θύματα των 17χρονων. Οι ανήλικοι δράστες παραδέχθηκαν ότι έχουν προχωρήσει στην επεξεργασία φωτογραφιών ακόμα τεσσάρων κοριτσιών.

Οι ειδικοί της αστυνομίας θα προσπαθήσουν να ανακτήσουν σβησμένα αρχεία των κινητών για να διαπιστώσουν εάν έχουν δημιουργήσει γυμνές φωτογραφίες και άλλων κοριτσιών και φυσικά σε ποιους τις έχουν διακινήσει.

Οι δύο μαθητές παραδέχτηκαν τη διακίνηση των γυμνών φωτογραφιών ενώ συνελήφθησαν τόσο οι ίδιοι όσο και οι γονείς τους.

«Φαίνεται πολύ ρεαλιστική» η φωτογραφία

Ξέρω ότι την έχουν δει πολλά άτομα και ντρέπομαι πάρα πολύ για όλα αυτά που έχουν γίνει», είπε στο MEGA μία από τις μαθήτριες στη Ναύπακτο, που είδαν τους συμμαθητές τους μέσα στο σχολείο να διακινούν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες.

«Φαίνεται πολύ ρεαλιστική. Εάν δεν με ξέρεις φαίνεται να είναι αληθινή, αλλά δεν είναι», είπε η μαθήτρια.

Όσα περιέγραψε στο MEGA σοκάρουν. Μία αθώα σέλφι στον καθρέφτη του σπιτιού της έγινε εν αγνοία της μία ολόγυμνη φωτογραφία που κυκλοφορούσε από κινητό σε κινητό στο σχολείο.

Σχετικά Άρθρα