Καλλιθέα: Συναγερμός για την εξαφάνιση 2 κοριτσιών, ηλικίας 13 και 14 ετών

 Καλλιθέα: Συναγερμός για την εξαφάνιση 2 κοριτσιών, ηλικίας 13 και 14 ετών

Δύο κορίτσια, 13 και 14 ετών, εξαφανίστηκαν την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου από την περιοχή της Καλλιθέας. Πρόκειται για την 13χρονη Ελευθερία Σ. και την 14χρονη Αικατερίνη Π. Τα κορίτσια φαίνεται να επιβιβάστηκαν σε ταξί με άγνωστο προορισμό.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 30/11, και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανηλίκων, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Ελευθερία Σ. έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι 85 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας με λευκή ρίγα, μπεζ μπλούζα, μαύρο μπουφάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Η Αικατερίνη Π. έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,65 και είναι 80 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκή μπλούζα, μαύρη ζακέτα, μαύρο παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για κινητά Android και Apple.

Σχετικά Άρθρα