Το σχόλιο Κοτρώτσου για Κοτζιά που έκανε τον Νίκο Παππά να σκάσει στα γέλια (vid)

 Το σχόλιο Κοτρώτσου για Κοτζιά που έκανε τον Νίκο Παππά να σκάσει στα γέλια (vid)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Νίκος Παππάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ACTION24, «Επόμενη Μέρα» με την Αντριάνα Ζαρακέλη και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, ο οποίος στη συζήτηση για την εξωτερική πολιτική έκανε ένα… ποδοσφαιρικό παραλληλισμό.

Ο Δημοσιογράφος αναφερόμενος στον Νίκο Κοτζιά τον χαρακτήρισε ως τον Λιονέλ Μέσι της παράταξης. Μία τοποθέτηση που έκανε τον Νίκο Παππά να ξεσπάσει σε γέλια.

«Έχω την εντύπωση ότι σχετικά με την εξωτερική πολιτική, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τον Μέσι. Ο Μέσι πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν και τώρα επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα. Αναφέρομαι στον Νίκο Κοτζιά. Το λέω γιατί, όπως προέκυπτε από το ρεπορτάζ, ο Νίκος Παππάς ήταν κοντά και υπερ του Νίκου Κοτζιά όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών», ανέφερε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος.

ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΆ ΤΟ 6.15

Ο Νίκος Παππάς σημείωσε ότι: «ο Νίκος Κοτζίας έχει μια παρακαταθήκη πάρα πολύ σοβαρή στην εξωτερική μας πολιτική, είχε στείλει μια επιστολή για να διερευνηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας και σύμπλευσης, ο Στέφανος Κασσελάκης ανταποκρίθηκε και παράγωγο αυτής της ανταλλαγής επιστολών ήταν και το γεύμα το οποίο έγινε γνωστό και στην δημοσιότητα».

Σχετικά Άρθρα