Τέμπη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από συγγενείς των θυμάτων έξω από τη Βουλή στις 12/12 – Το κάλεσμα

 Τέμπη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από συγγενείς των θυμάτων έξω από τη Βουλή στις 12/12 – Το κάλεσμα

Δικαίωση για τα 57 θύματα του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών συνεχίζουν να διεκδικούν οι συγγενείς των θυμάτων εκείνης της μοιραίας νύχτας, με τις κινητοποιήσεις τους να φτάνουν μέχρι και έξω απ’ τη βουλή. Πιο συγκεκριμένα οι συγγενείς των 57 ψυχών ετοιμάζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απ’ τη Βουλή στις 12 του Δεκέμβρη, στις 17:00, και καλούν τους πάντες να συμμετέχουν σε αυτή, αναφέροντας ότι περιμένουν από όλα τα κόμματα να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα πολιτικά πρόσωπα που ευθύνονται για την τραγωδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας:

«Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 στην πλατεία Συντάγματος εμπρός από το κοινοβούλιο, τα μέλη, τους φίλους και όλους τους πολίτες που θέλουν να συμπαρασταθούν, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για την απαξίωση που υφίσταται, εδώ και εννέα μήνες, το στυγερό έγκλημα της δολοφονίας των Τεμπών, από όλους τους φορείς.

Στο τόσο αυταπόδειχτο έγκλημα, στο τόσο ομολογημένο έγκλημα, η απαξίωση του συμβάντος που συγκλόνισε την Ελλάδα και των ποινικών ευθυνών που παραμένουν ακόμα χαμηλά και σε κατηγορητήριο και σε πρόσωπα, σημαίνει ένα πράγμα: ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

Περιμένουμε από όλα τα κόμματα της Βουλής, να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα, για να οδηγηθούν στο ειδικό δικαστήριο.

Οι υπηρέτες του λαού στο κοινοβούλιο να πράξουν το αυτονόητο, μην αφήνοντας αλλά συμφέροντα να τους επηρεάσουν και μην αφήνοντας την ατιμωρησία να νικήσει έναντι του δικαίου και της αλήθειας. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται».

Σχετικά Άρθρα