Δικηγόρος οικογένειας Παντελίδη:”Οι συνεπιβάτιδες διεκδικούν αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ η καθεμία”

 Δικηγόρος οικογένειας Παντελίδη:”Οι συνεπιβάτιδες διεκδικούν αποζημίωση 1 εκατ. ευρώ η καθεμία”

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές καθώς η δικαστική διαμάχη για την υπαιτιότητα του τροχαίου δεν έχει λάβει τέλος και έκανε επίσης γνωστό δημοσίως ποιο είναι το ποσό που διεκδικούν οι συνεπιβάτιδες του αείμνηστου τραγουδιστή για το αυτοκινητιστικό δυστύχημα που στοίχισε σε εκείνον τη ζωή του και επέφερε τον τραυματισμό τους.

Αρχικά ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Παντελίδη μίλησε για την στάση των δυο πλευρών στην νομική τους αντιδικία:

«Υπάρχει μια αντιδικία ανάμεσα στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και της συνεπιβάτιδές του στο μοιραίο δυστύχημα. Η αντιδικία είναι για το θέμα “ποιος οδηγούσε”. Η δική μας πλευρά ισχυρίζεται ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν ήταν οδηγός του οχήματος. Μάλιστα υπάρχει και αυτόπτης μάρτυρας που υποστηρίζει ότι είδε τον Παντελή να κάθεται στη θέση του συνοδηγού. Η δίκη η οποία είναι αύριο, θα αναβληθεί. Υπάρχουν καταθέσεις ιατροδικαστών που με βάση τα χτυπήματα του θύματος δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση του οδηγού» υπογράμμισε και προχώρησε στην εξής αποκάλυψη:

«Προς το παρόν έχει επιδικαστεί 10.000 χιλιάδες ευρώ αποζημίωση για την μια και 90.000 ευρώ για την άλλη κοπέλα. Τώρα διεκδικούν εκατομμύρια… Η κάθε μία διεκδικεί 1.000.000 ευρώ, αν δεν κάνω λάθος. Όλα αυτά τα χρήματα όμως θα αποζημιωθούν στην περίπτωση που αποδειχτεί ότι οδηγούσε το όχημα ο Παντελής Παντελίδης».

Σχετικά Άρθρα