Τρομακτικό βίντεο: Γυναίκα τραυματίζεται σε αεροσκάφος κατά τη διάρκεια αναταράξεων (vid)

 Τρομακτικό βίντεο: Γυναίκα τραυματίζεται σε αεροσκάφος κατά τη διάρκεια αναταράξεων (vid)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που καταγράφει τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν οι επιβάτες την ώρα που πετούσαν πάνω από τα Ουράλια Όρη και το αεροσκάφος άρχισε ξαφνικά να «τραντάζεται» από τις αναταράξεις. Οι στιγμές αυτές καταγράφηκαν κατά την διάρκεια της πτήσης ενός αεροσκάφους Boeing 777-300 της Aeroflot που εκτελούσε το δρομολόγιο Πετροπαβλόσκ Καμτσάτσκι – Μόσχα.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια των αναταράξεων, ωστόσο δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Κατόπιν τούτων, μία επιβάτιδα περιέγραψε τι συνέβη στο αεροσκάφος. Σύμφωνα με εκείνη, πριν ξεκινήσει να «τραντάζεται» το αεροσκάφος, το πλήρωμα τους ενημέρωσε ότι θα έπεφταν σε αναταράξεις ζητώντας τους να δέσουν τις ζώνες τους, όμως κανείς δεν περίμενε ότι το φαινόμενο θα είχε τέτοια ένταση.

«Ήταν πολύ τρομακτικό. Άρχισε ξαφνικά και πολύ έντονα. Η γυναίκα που τραυματίστηκε είχε πάει στην τουαλέτα και προσπαθούσε να φτάσει στη θέση της. Όταν το αεροπλάνο έκανε βουτιά χτύπησε στο κεφάλι», λέει χαρακτηριστικά.

Ένας από τους επιβάτες της πτήσης ήταν και ο υπουργός Υγείας του Κράι Καμσκάτκα, Αλεξάντερ Γκασκόβ, που έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα προσφέροντάς της τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα.

Σχετικά Άρθρα