Δείπνο Κασσελάκη – Κοτζιά στον Πειραιά- Στην ατζέντα συζήτησης η συνεργασία τους

 Δείπνο Κασσελάκη – Κοτζιά στον Πειραιά- Στην ατζέντα συζήτησης η συνεργασία τους

Δείπνο με τον Νίκο Κοτζιά σε ψαροταβέρνα στον Προφήτη Ηλία στον Πειραιά έχει το βράδυ της Δευτέρας ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε πιο χαλαρό τόνο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία συζητά με τον επικεφαλής του ΠΡΑΤΤΩ και πρώην υπουργό Εξωτερικών την προοπτική εκ νέου συνεργασίας των δύο χώρων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Κασσελάκης είχε απαντήσει θετικώς την Παρασκευή στην πρόσκληση του κ. Κοτζιά για την ανάπτυξη ανοιχτού και ειλικρινούς διαλόγου των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου, υπογραμμίζοντας ανάμεσα σε άλλα πως ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στηρίζει και προωθεί τον ανοιχτό διάλογο και τη συνεργασία με όλες τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και δέσμευσης απέναντι στην κοινωνία.

«Μέσα από τον πλουραλισμό και τη διεύρυνση θα προκύψει η (ανά)σύνθεση των προοδευτικών δυνάμεων, θα βαθύνουν οι συνεργασίες, θα παραχθούν νέες ιδέες, θα υλοποιηθούν στόχοι και θα επιτευχθούν κοινά οράματα. Κυρίως, όμως, θα δημιουργηθούν “μέτωπα αντίστασης κι αναγέννησης” απέναντι στις διαρκείς πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προκλήσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Για να μπορέσει να επέλθει η κοινωνική και πολιτική αλλαγή και να ανατραπεί η καταστροφική για τη χώρα κυβέρνηση της ΝΔ», ανάφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην επιστολή του.

Σχετικά Άρθρα