Σοκαριστικό δυστύχημα στη Μύκονο – Ταύρος τον κάρφωσε στην καρδιά με τα κέρατα – Διαφεύγει της σύλληψης γνωστός επιχειρηματίας

 Σοκαριστικό δυστύχημα στη Μύκονο – Ταύρος τον κάρφωσε στην καρδιά με τα κέρατα – Διαφεύγει της σύλληψης γνωστός επιχειρηματίας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αρχικά τοπική ιστοσελίδα ανέφερε ότι ο άτυχος δικυκλιστής έπεσε με τη μοτοσικλέτα του πάνω σε αγελάδα, η οποία, άγνωστο πώς, πετάχτηκε στο οδόστρωμα, στον επαρχιακό δρόμο Χώρας – Άνω Μεράς, με τον ίδιο να χάνει τον έλεγχο του οχήματός και να πέφτει με βία στο έδαφος.  Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο 39χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με ολόκληρο κοπάδι και όπως υποστηρίζουν κάτοικοι, μάλλον ταύρος τον κάρφωσε με τα κέρατά του στην καρδιά.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο οδηγός κινείτο στον επαρχιακό δρόμο της Μυκόνου, συνάντησε μπροστά του το κοπάδι. Κάποιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι κατέβηκε από τη μηχανή για να τις παραμερίσει και εκεί ήταν που δέχτηκε την επίθεση του βοοειδούς.

Άλλοι μάρτυρες καταθέτουν ότι ο 39χρονος δεν πρόλαβε να δει το κοπάδι, χτύπησε πάνω σε μία αγελάδα, δεν τραυματίστηκε και στη συνέχεια τού επιτέθηκε το ζώο καρφώνοντάς τον στην καρδιά. Το χτύπημα ήταν μοιραίο και ο θάνατός του ακαριαίος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον οδηγό στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Η Μύκονος έχει βυθιστεί στην θλίψη με την είδηση του χαμού του άτυχου άντρα, ο οποίος καταγόταν και διέμενε στην Μύκονο με την οικογένειά του ενώ ήταν πατέρας ενός εννιάχρονου κοριτσιού.

Η έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος, όσο και για τον ιδιοκτήτη του μοιραίου βοοειδούς συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου. Σύμφωνα με κατοίκους του νησιού είναι μεγάλος επιχειρηματίας της Μυκόνου στις κατασκευές. Σχηματίστηκε δικογραφία και σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του ζώου αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Σχετικά Άρθρα