Κασσελάκης για Βορίδη και Predator: “Ακόμα και ο ακροδεξιός λύκος γίνεται αρνάκι – Ένα υπουργικό συμβούλιο φοβισμένων υπουργών υπό παρακολούθηση “

 Κασσελάκης για Βορίδη και Predator: “Ακόμα και ο ακροδεξιός λύκος γίνεται αρνάκι – Ένα υπουργικό συμβούλιο φοβισμένων υπουργών υπό παρακολούθηση “

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν άφησε ασχολίαστη τη δημόσια παραδοχή του Μάκη Βορίδη, στον ΑΝΤ1, ότι ήταν υπό παρακολούθησε μέσω Predator και πως δεν προτίθεται να κάνει μήνυση.

«Ο κ. Βορίδης προσπαθεί να μας πείσει ότι το να σε παρακολουθούν με Predator είναι το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο», αναφέρει στην ανάρτησή του στα social media o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, φιλοξενώντας και το σχετικό βίντεο και προσθέτει: «Ένα υπουργικό συμβούλιο φοβισμένων υπουργών υπό παρακολούθηση. Σε τέτοιες συνθήκες, ακόμα και ο ακροδεξιός λύκος γίνεται αρνάκι».

Βορίδης: Τι να την κάνεις τη μήνυση ενώ υπάρχει έρευνα;

Νωρίτερα σήμερα το πρωί ο Μάκης Βορίδης έγινε ο πρώτος υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη που παραδέχθηκε, δημόσια, ότι ήταν υπό παρακολούθηση μέσω Predator και πως έχει ενημερωθεί σχετικώς από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Παρ’ όλα αυτά δεν θα κάνει κάποια μήνυση γιατί αυτό «θα περιπλέξει τα πράγματα στη δικογραφία», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

«Έλαβα επιστολή από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα» σημείωσε ο κ. Βορίδης και συνέχισε λέγοντας «ότι όλες οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν έχουν γίνει».

Μάλιστα ο κ. Βορίδης παραδέχτηκε ότι δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια ενώπιον της Δικαιοσύνης. «Δεν έχω κάτι να κάνω» τόνισε ο κ. Βορίδης επικαλούμενος την εισαγγελική έρευνα που είναι σε εξέλιξη.

Ερωτηθείς γιατί ο ίδιος δεν έχει καταθέσει μήνυση ο κ. Βορίδης είπε χαρακτηριστικά:

«Τι να την κάνεις τη μήνυση εφόσον υπάρχει έρευνα; Η μήνυση το μόνο που θα έκανε ήταν να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα στη δικογραφία. Εγώ δεν έχω κάτι να εισφέρω σε αυτό».

Ερωτηθείς από τον Γιώργο Παπαδάκη «εάν του έκανε εντύπωση που τον παρακολουθούσαν», ο κ. Βορίδης πέταξε την «μπάλα στην εξέδρα» λέγοντας «ποιος με παρακολουθούσε;»

Σχετικά Άρθρα