Φρίκη στην Κυλλήνη: Βρέθηκε πτώμα άνδρα κρεμασμένο σε δέντρο

 Φρίκη στην Κυλλήνη: Βρέθηκε πτώμα άνδρα κρεμασμένο σε δέντρο

Αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό και συνάμα ανατριχιαστικό θέαμα βρέθηκαν πολίτες της περιοχής της Διασποράς, στην Κυλλήνη, καθώς εντοπίστηκε νεκρός άνδρας δεμένος σε δέντρο σε αρκετά προχωρημένη σήψη ενώ προκαλούνται ερωτήματα σχετικά με το τι μπορεί να συνέβη την ημέρα που άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, το άψυχο σώμα του άνδρα -που εκτιμάται ότι πρόκειται για αλλοδαπό- βρέθηκε στην περιοχή της Διασποράς, ενώ μάλιστα ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Ερωτήματα όμως προκαλεί το γεγενός ότι ο άτυχος άνδρας βρέθηκε με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα και κρεμασμένος από δέντρο, όπως αναφέρει η ίδια πηγή.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι Αρχές κατόπιν ενημέρωσης που έλαβαν για το σοκαριστικό περιστατικό οι οποίοι δεν αποκλείουν το σενάριο εγκληματικής ενέργειας, καθώς τα στοιχεία αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

Παράλληλα, στο σημείο της τραγωδίας κλήθηκε ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας, για να εξετάσει την σορό και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ο θάνατός του και να ρίξει «φως» στην υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα