Ολυμπιακός: Κατατέθηκε προσφυγή στο CAS για την τιμωρία στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

 Ολυμπιακός: Κατατέθηκε προσφυγή στο CAS για την τιμωρία στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε την προσφυγή του στο CAS για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το ντέρμπι. Η έφεση που είχαν ασκήσει οι “ερυθρόλευκοι” για τη διακοπή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είχε απορριφθεί αλλά στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να πάνε το θέμα στο CAS για να κριθεί οριστικά η τύχη του παιχνιδιού.

Οι ερυθρόλευκοι συγκέντρωναν τα απαραίτητα στοιχεία ώστε ο φάκελος να είναι πλήρης το προηγούμενο διάστημα και τον κατέθεσαν την Πέμπτη. Μάλιστα, μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να οριστεί και η ημερομηνία της εκδίκασης.

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι διεκόπη λόγω του τραυματισμού του Χουάνκαρ από ρίψη κροτίδας πλησίον του. Ο Παναθηναϊκός κερδίζει το παιχνίδι άνευ αγώνος (3-0), ενώ οι ερυθρόλευκοι τιμωρήθηκαν με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση ενός βαθμού από το τρέχον πρωτάθλημα.

Η διαδικασία του CAS

Οι διαδικασίες δεν είναι γρήγορες και σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, το CAS έχει περιθώριο τριών μηνών από την μέρα που θα κατατεθεί ο φάκελος (σε αυτή την περίπτωση από τον Ολυμπιακό).

Ωστόσο υπάρχει περίπτωση να δοθεί περιθώριο ενός ακόμη μήνα από το πέρας της διαδικασίας κατάθεσης των αποδεικτικών στοιχείων. Δηλαδή, ενδέχεται να ολοκληρωθεί η εξέταση της υπόθεσης μετά από τέσσερις μήνες.

Σχετικά Άρθρα