Εν ενεργεία παίκτης του NBA κατηγορείται πως είχε σχέση με 15χρονη

 Εν ενεργεία παίκτης του NBA κατηγορείται πως είχε σχέση με 15χρονη

Ο γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο NBA, Τζος Γκίντεϊ, κατηγορείται πως είχε σεξουαλική σχέση με μία 15χρονη από την πόλη της Οκλαχόμα. Ο Αυστραλός, αν αποδειχθεί η κατηγορία, θα αντιμετωπίσει σοβαρές κατηγορίες για παραπλάνηση ανήλικης.

Η Λιβ Κουκ υποστήριξε στο διαδίκτυο πως είχε σεξουαλική σχέση μαζί του, κάτι που πλέον ελέγχεται από τις Αρχες. Σε ορισμένα από τα βίντεο που ανάρτησε, εμφανίζεται και ο πλέι μέικερ των Θάντερ, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι γνωρίζονται οι δυο τους.

Η νομοθεσία στην Οκλαχόμα επιτρέπει σεξουαλική σχέση με γυναίκες άνω των 16 ετών και η Κουκ δεν έχει περάσει ακόμη αυτό το όριο.

Ο μπασκετμπολίστας προς το παρόν έχει σβήσει τους λογαριασμούς του στα σόσιαλ και δεν έχει τοποθετηθεί, ενώ μένει να φανεί τι στάση θα κρατήσει τόσο η Λίγκα, όσο και η ομάδα του, καθώς το NBA φημίζεται για την αυστηρή του στάση σε κάθε τι παράνομο από ανθρώπους του πρωταθλήματος.

Τα βίντεο με την κοπέλα που ανέβασε άγνωστος, κατέβηκαν σχεδόν αμέσως, ωστόσο διάφορα screenshots κυκλοφορούν ακόμα. Σε μία από τις αναρτήσεις είναι μαζί αγκαλιά, ενώ σε άλλη ο μπασκετμπολίστας εμφανίζεται γυμνός από τη μέση και πάνω και η ανήλικη με τον στηθόδεσμο.

Σχετικά Άρθρα