Αστυνομικός παρέσυρε με αυτοκίνητο άλλον αστυνομικό στην Κω για να γλιτώσει τον έλεγχο ναρκωτικών

 Αστυνομικός παρέσυρε με αυτοκίνητο άλλον αστυνομικό στην Κω για να γλιτώσει τον έλεγχο ναρκωτικών

Σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό 33χρονου αστυνομικού, που παρέσυρε και τραυμάτισε συνάδελφο του στην Κω.

Ο αστυνομικός υπηρετεί σε τμήμα της Αθήνας αλλά υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινεί συστηματικά κοκαΐνη στην Κω. Όταν τον εντόπισαν  να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στο νησί με ένα μαύρο Ι.Χ., τον σταμάτησαν για έλεγχο, διαπίστωσαν ότι δεν διέθετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο και τον οδήγησαν στο τμήμα, όπου του έκοψαν κλήση.

Εκεί, ο 33χρονος πληροφορήθηκε από άλλο αστυνομικό πως σκύλος ανιχνευτής θα έκανε έρευνα στο όχημά του για ναρκωτικά. Τότε μπήκε στο αυτοκίνητο και άναψε τη μηχανή για να διαφύγει, σύμφωνα με το kosnews

Ο συνάδελφός του μπήκε μπροστά για να τον εμποδίσει, όμως ο ύποπτος ξεκίνησε, τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην κνήμη του αριστερού ποδιού και τράπηκε σε φυγή κάνοντας όπισθεν και επικίνδυνους ελιγμούς.

Το μαύρο αυτοκίνητο εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στο πάρκινγκ του νέου σταδίου Ανταγόρα και κατασχέθηκε, αλλά ο 33χρονος  παραμένει άφαντος

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, βία κατά υπαλλήλων και επικίνδυνη οδήγηση.

Σχετικά Άρθρα