Αντώναρος: Ο Κασσελάκης απελευθερώθηκε από τα βαρίδια

 Αντώναρος: Ο Κασσελάκης απελευθερώθηκε από τα βαρίδια

«Η διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ξεκαθάρισμα της κατάστασης πρώτα απ’ όλα», δήλωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ. «Εγώ προσωπικά λυπάμαι όταν φεύγουν τόσοι άνθρωποι από το κόμμα, βέβαια από την άλλη πλευρά είναι μία λύτρωση», πρόσθεσε ο ίδιος.
«Μέσα στους κόλπους αυτής της ομάδας που αποτελείται από 11 άτομα διαμορφώνονται δύο τάξεις, μία του Ευκλείδη Τσακαλώτου και μία του Αλέξη Χαρίτση και της Έφης Αχτσιόγλου».

«Ίσως υπάρχουν εσωτερικές συγκρούσεις, γιατί όταν σε μία μικρή ομάδα που προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της υπάρχουν δύο υποομάδες αυτό δείχνει ότι υπάρχει μια δυσκολία». Τόνισε ωστόσο, πως «κάθε αποχώρηση είναι πλήγμα για το ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Αντώναρος εκτίμησε πως: «Η ομάδα αυτή απηχεί λίγο στους οπαδούς» και πρόσθεσε πως ο κ. Κασσελάκης «φυσικά και απελευθερώθηκε από τα βαρίδια. Αυτοί που ήταν να φύγουν έφυγαν, δε νομίζω να φύγει κάποιος άλλος».

«Συμφωνώ με τη φράση που είπε ο κ. Κασσελάκης για τους νοικοκυραίους» είπε, σημειώνοντας παράλληλα πώς γίνεται μια στροφή στην κοινωνία. «Τις πλειοψηφίες τις δίνουν οι άνθρωποι του μετρημένου λόγου που νοιάζονται για το αύριο και θέλουν να έχουν έναν προγραμματισμό στη ζωή τους», πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα