Σάλος σε πτήση:Της είπαν ότι δεν μπορεί να παει τουαλέτα και εκείνη κατέβασε το παντελόνι και χρησιμοποίησε τον διάδρομο (vid)

 Σάλος σε πτήση:Της είπαν ότι δεν μπορεί να παει τουαλέτα και εκείνη κατέβασε το παντελόνι και χρησιμοποίησε τον διάδρομο (vid)

Η γυναίκα επιβάτης – η οποία δεν έχει κατονομαστεί δημοσίως – είχε την ευγένεια να πει, “Συγγνώμη σε όλους” προτού εμφανιστεί να κατεβάζει το παντελόνι της και να κάνει την ανάγκη της στο διάδρομο στην πτήση της Δευτέρας από τη Φλόριντα στη Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με βίντεο που κοινοποιήθηκαν στο Facebook. από την Julie Voshell Hartman.

Η γυναίκα προφανώς ήθελε να ανακουφιστεί στον διάδρομο αφού μια αεροσυνοδός της είπε ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα εκείνη τη στιγμή, ανέφερε το βίντεο .

Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η κατάσταση έγινε άσχημη όταν οι γύρω επιβάτες διαμαρτυρήθηκαν, αναγκάζοντας τη γυναίκα να φωνάξει, «Δεν δίνω δεκάρα», «Να πάτε στο @@@@» και «Πρέπει να πάω να κατουρήσω τώρα!»

Υπέκυψε στην πίεση και τις φωνές, ωστόσο, και φόρεσε ξανά το παντελόνι της πριν συνεχίσει να επιμένει να την αφήσει η αεροσυνοδός να μπει στο μπάνιο του αεροπλάνου.

Κάποια στιγμή, το άτομο πίσω από την κάμερα που καταγράφει τον καβγά μπορεί να ακουστεί να λέει “Αυτό το φτωχό αγόρι δίπλα μας τι βλέπουν τα μάτια του” – φαινομενικά αναφερόμενος στο νεαρό αγόρι απέναντι από το διάδρομο στο οποίο δόθηκε μια γραφική άποψη της ημίγυμνης γυναίκας.

Η γυναίκα συνέχισε επίσης να τσακώνεται με αρκετούς επιβάτες προς το πίσω μέρος του αεροπλάνου, αν και δεν είναι σαφές αν ταξίδευε μαζί τους, έδειξε ένα δεύτερο, μεγαλύτερο βίντεο.

«Ο Μάθιου Χάρτμαν και εγώ είχαμε την πιο απαίσια εμπειρία πετώντας σπίτι από τη Φλόριντα σήμερα το απόγευμα», έγραψε ο Βόσελ Χάρτμαν στο Facebook για τις γελοιότητες της γυναίκας.

Σχετικά Άρθρα