Κραουνάκης για αποχωρήσαντες: 1,5% και ζήτημα είναι

 Κραουνάκης για αποχωρήσαντες: 1,5% και ζήτημα είναι

Τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με τις διαρκείς αποχωρήσεις βουλευτών και μελών (αποκορύφωμα η αποχώρηση των “9” της ομάδας Αχτσιόγλου), σχολίασε με καυστικό τρόπο ο σπουδαίος Σταμάτης Κραουνάκης, δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Κάθε ομάδα θα πάρει τις ευθύνες της και η κοινωνία θα κρίνει όπως λέγαμε και στις παλιές ελληνικές ταινίες. Τις φιλίες μας εμάς δε θα μας την χαλάσουν τα κόμματα να ξέρετε θα το γλεντήσουμε μέχρι να μην μπορούμε άλλο. τελεία Και παύλα. Αφήσατε μωρή συρίζοκαυμεντζες μοδατες τον Κουλη ν αλωνιζει ανοητες!

βγηκατε ρουγα στα πρωιναδικα … Ήρθε το τεκνό από την America και πήρε το μαγαζί σ ενα βράδυ και ψαχνεστε…Σμπρωξατε την ταλεντάρα τον Αλέξαρο Να τα βροντηξει Αφού του τα χατε κάνει τσουρέκια 15 χρόνια και τώρα ψάχνετε όνομα Για το καινούργιο,, ΚΟΜΜΑ; Ενάμιση τα 100 και ζήτημα είναι.Εδω ειμαστε!», έγραψε στο Facebook.

Η ανάρτηση συμπληρώνεται με μια παλιότερη φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα με λεζάντα: «Φωτό με Αλέξη και Κωστή Γεωργίου και Καρταλο, Όταν του είχαμε πάει τον πίνακα στο γραφείο. Θεανώωωωωωωω μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα!»

Σχετικά Άρθρα