Μητσοτάκης σε ΣΥΡΙΖΑ: “Κινδυνεύετε να γίνετε κόμμα Black Friday, μείον 50%” – Η απάντηση Κασσελάκη

 Μητσοτάκης σε ΣΥΡΙΖΑ: “Κινδυνεύετε να γίνετε κόμμα Black Friday, μείον 50%” – Η απάντηση Κασσελάκη

«Η κακοκαιρία Daniel ήταν ίσως η πιο ισχυρή καταιγίδα που έπληξε ποτέ την Ευρώπη, δεν ήταν μια ψιχάλα» είπε, κατά τη δευτερολογία του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών. Απευθυνόμενος προς τον Σωκράτη Φάμελλο και σχολιάζοντας τον μικρό αριθμό των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στην αίθουσα της Βουλής, είπε: «Κινδυνεύετε να γίνετε κόμμα Black Friday, -50%, όπως πορεύεστε».

Επίσης, κατά την ομιλία του απευθυνόμενος προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, δήλωσε: «Δεν χρειάστηκαν πολλοί μήνες για να θυμηθείτε κ. Κωνσταντοπούλου τον παλιό σας εαυτό του πρώτου 6μήνου του 2015. Με εγκαλέσατε για θέματα λογοδοσίας ως δήθεν μόνη κάτοχος της λαϊκής ευαισθησίας και μόνο εσείς με το φωτοστέφανο της ευαισθησίας να μας κάνετε μαθήματα λες και μόνο η δική σας καρδιά πονάει για τους κατατρεγμένους. Κάποιοι μερίμνησαν μέσα στην πρωτοφανή κρίση να πάνε στα λασπωμένα νερά που δεν μπορούσε να πάει καμία λέμβος να απεγκλωβίσουν ανθρώπους. Αλλά μόνο εσείς έχετε ευαισθησία και την δείχνετε πώς; Καταθέτοντας ερωτήσεις. Λϊγη αυτοσυγκράτηση. Δεν έχετε μονοπώλιο ευαισθησίας και η διαδρομή σας δεν δικαιολογεί να έρχεστε εδώ και να μας λέτε τι; Πόσο ωραίες ερωτήσεις καταθέτετε. Είμαστε πάντα παρόντες εμείς και αρμόδιοι υπουργοί να σας απαντάμε».

Νωρίτερα, ο πρωθυποργός ξεδίπλωσε το σχέδιο της κυβέρνησης τόσο για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν σε Θεσσαλία και Έβρο από την κακοκαιρία Daniel και τη μεγάλη φωτιά του καλοκαιριού όσο και το ευρύτερο σχέδιο απέναντι στην κλιματική κρίση.

Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς για την απελευθέρωση ομήρων. Όπως είπε στην αρχή της ομιλίας του για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας και του Έβρου: «Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για μια σοβαρή εξέλιξη και αναφέρομαι στην συμφωνία στην Μέση Ανατολή, για την απελευθέρωση Ισραηλινών ομήρων που συνδυάζεται με παύση εχθροπραξιών για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας. Προφανώς μένουν πολλά να γίνουν για την αποκλιμάκωση της κρίσης. Η ελληνική κυβέρνηση θα συνεχίσει τις προσπάθειες ως πυλώνας ειρήνης και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή».

  • Απαντώντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, σημείωσε… «θα γελούσα με το black χιούμορ του, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έφτιαξε για τους πολίτες».

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Στέφανου Κασσελάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρόβαλε ένα απόσπασμα από εκπομπή για τις αυξήσεις σοκ στα σούπερ μάρκετ, που κατέγραψαν άνοδο 136% μέσα σε μόλις ενάμιση χρόνο.

Παράλληλα παρουσίασε δύο κάρτες με τον κατώτατο μισθό και την τιμή του στοματικού διαλύματος σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία, που είναι ενδεικτικές της κατάστασης που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της χώρας. «Θα που χρειαστεί την επόμενη φορά που θα μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Σήμερα στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι κινδυνεύουμε να γίνουμε κόμμα Black Friday, -50%. Θα γελούσα με το black χιούμορ του, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έφτιαξε για τους πολίτες. Δύο κάρτες δώρο! Ένα συν ένα λόγω του Black Friday: Πρώτον ο κατώτατος μισθός σε Ελλάδα, Βέλγιο και και Γερμανία και δεύτερον η τιμή του στοματικού διαλύματος σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία, θα που χρειαστεί την επόμενη φορά που θα μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ» λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σχετικά Άρθρα