Κασσελάκης σε Μητσοτάκη: Θα γελούσα με το black χιούμορ, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα των πολιτών

 Κασσελάκης σε Μητσοτάκη: Θα γελούσα με το black χιούμορ, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα των πολιτών

Απάντηση στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, από το βήμα της Βουλής, έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, σημειώνοντας ότι «θα γελούσα με το black χιούμορ του, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έφτιαξε για τους πολίτες». Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Στέφανου Κασσελάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρόβαλε ένα απόσπασμα από εκπομπή για τις αυξήσεις σοκ στα σούπερ μάρκετ, που κατέγραψαν άνοδο 136% μέσα σε μόλις ενάμιση χρόνο.

Παράλληλα παρουσίασε δύο κάρτες με τον κατώτατο μισθό και την τιμή του στοματικού διαλύματος σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία, που είναι ενδεικτικές της κατάστασης που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της χώρας. «Θα που χρειαστεί την επόμενη φορά που θα μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Σήμερα στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι κινδυνεύουμε να γίνουμε κόμμα Black Friday, -50%. Θα γελούσα με το black χιούμορ του, αν δεν ήταν τόσο black η καθημερινότητα που έφτιαξε για τους πολίτες. Δύο κάρτες δώρο! Ένα συν ένα λόγω του Black Friday: Πρώτον ο κατώτατος μισθός σε Ελλάδα, Βέλγιο και και Γερμανία και δεύτερον η τιμή του στοματικού διαλύματος σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία, θα που χρειαστεί την επόμενη φορά που θα μιλήσει για τον ΣΥΡΙΖΑ» λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σχετικά Άρθρα