Καβάλα: Άνδρας ξεγελούσε γυναίκες και τις βίαζε παριστάνοντας τον αστυνομικό

 Καβάλα: Άνδρας ξεγελούσε γυναίκες και τις βίαζε παριστάνοντας τον αστυνομικό

Τον τρόπο με τον οποίο δρούσε ο άνδρας, που παρίστανε τον αστυνομικό στη Καβάλα και με την απειλή ψεύτικου όπλου βίαζε γυναίκες, αποκαλύπτει η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κατηγορούμενος, Π.Γ., γεν. 1994 και κάτοικος Ξάνθης, όπως προέκυψε από σχετική έρευνα και προανάκριση, συναντούσε γυναίκες σε διαμερίσματα airbnb, με τις οποίες έκλεινε ραντεβού μέσω ιστοτόπων γνωριμιών προκειμένου έρθουν σε σεξουαλική επαφή. Προσποιούμενος τον Αστυνομικό τις απειλούσε με ψεύτικο πιστόλι και προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, τις ανάγκαζε σε συνουσία και άλλες ασελγείς πράξεις παρά την θέλησή τους. Μάλιστα, κατά την αποχώρησή του, τους αφαιρούσε χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

Τα τρία περιστατικά
Το πρώτο περιστατικό έλαβε μέρος στις 2 Νοεμβρίου όπου ο κατηγορούμενος βρισκόταν στη Καβάλα και γύρω στις 22:00 ανάγκασε μια 34χρονη γυναίκα από την Βουλγαρία σε σε συνουσία και άλλες ασελγείς πράξεις, ενώ με απειλή βίας αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ.

Το δεύτερο έγινε στις 20 Νοεμβρίου, περίπου στις 19:30, όταν με την ίδια μέθοδο ανάγκασε σε ασελγείς πράξεις μια 34χρονη υπήκοο Αλβανίας, από την οποία στο τέλος αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Το τρίτο περιστατικό έγινε χθες, 21 Νοεμβρίου, όπου τα μεσάνυχτα προσποιήθηκε και πάλι τον αστυνομικό στην υπήκοο Βουλγαρίας που είχε βιάσει την πρώτη φορά, ωστόσο αυτή τον αναγνώρισε και κάλεσε την αστυνομία, με τον κατηγορούμενο να τραπεί σε φυγή, πριν τελικά συλληφθεί.

Σχετικά Άρθρα