Βύρωνας/16χρονη: Νέα στοιχεία για τον θάνατο της από ναρκωτικά – Οι προσπάθειες να την σώσουν

 Βύρωνας/16χρονη: Νέα στοιχεία για τον θάνατο της από ναρκωτικά – Οι προσπάθειες να την σώσουν

Νέα στοιχεία ανακύπτουν για την 16χρονη που έχασε τελικά τη ζωή της από κοκτέιλ ναρκωτικών στον Βύρωνα, αφού νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες στην εντατική σε κωματώδη κατάσταση. Όπως μετέδωσε το MEGA, τις επόμενες ήμερες θα αρχίσουν να δημοσιοποιούνται παράμετροι της υπόθεσης και της προσπάθειας της οικογένειας της 16χρονης να ανακόψουν την πορεία της προς τον θάνατο και από την εκμετάλλευση των διακινητών ναρκωτικών.

Επέμβαση της Πρόνοιας

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως τις προηγούμενες ημέρες η ανήλικη διέμενε σε σπίτι οικείων της και υπήρχε μια συνεννόηση ώστε να λάβουν μια σχετική εντολή για να παρακολουθήσει νυχτερινό σχολείο.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η ανήλικη έμενε στο σπίτι στον Βύρωνα, και υπήρχε μια διαρκής τηλεφωνική προσπάθεια των δικών της με την ίδια για να γυρίσει στο σπίτι, αλλά ακόμα παραμένει ασαφές τι συνέβαινε σε αυτό το κτίριο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, εκείνο το διάστημα ένας άνθρωπος από την Πρόνοια προσπάθησε να μπει μέσα να ελέγξει τη διαβίωση του κοριτσιού, ωστόσο αυτοί που έμεναν μαζί της δεν άνοιξαν την πόρτα.

Την προηγούμενη ήμερα, πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο, υπήρχαν ξανά επικοινωνίες των γονιών της με τους οικείους της, στις οποίες η ίδια είπε ότι δεν υπάρχει κάτι το επιλήψιμο και δεν έδωσε εικόνα ότι έπεφτε θύμα κάποιας εκμετάλλευσης.

Μάλιστα, υπήρξε και συνεννόηση ώστε να επέμβει η Αστυνομία, ωστόσο παρά την κινητοποίηση της οικογένειας και της Πρόνοιας, οι διακινητές της έδωσαν το επικίνδυνο και μοιραίο κοκτέιλ ναρκωτικών.

Η ανήλικη κατέληξε στην εντατική του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε κωματώδη κατάσταση.

Η 16χρονη είχε μεταφερθεί στις 6 Νοεμβρίου χωρίς τις αισθήσεις της, έπειτα από κατανάλωση κοκτέιλ σκληρών ναρκωτικών που της χορήγησε σπείρα διακινητών σε μονοκατοικία της γειτονιάς της.

Σύμφωνα με μια φίλη της που ήταν μαζί της, η σπείρα των εμπόρων ναρκωτικών της χορήγησε κάνναβη και «σίσα», μια ναρκωτική ουσία εξαιρετικά επικίνδυνη με αποτέλεσμα να χάσει τον σφυγμό της και να αιμορραγεί από τη μύτη.

Σχετικά Άρθρα