Συνελήφθη ο “δράκος” των Εξαρχείων: Πρόκειται για 23χρονο Σύρο – Είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού

 Συνελήφθη ο “δράκος” των Εξαρχείων: Πρόκειται για 23χρονο Σύρο – Είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον άνδρα που επιτέθηκε σε τέσσερις γυναίκες, μεταξύ αυτών και μία 13χρονη, στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, τον οποίο μάρτυρες είχαν περιγράψει ως νεαρό άτομο, ξανθό με γαλανά μάτια, έχει πλέον συλληφθεί. Ο 23χρονος Σύρος έπεσε στα χέρια της ΕΛΑΣ στην πλατεία Κάνιγγος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο συλληφθείς είχε μπει φυλακή στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού στα Γρεβενά. Αποφυλακίστηκε μόλις πριν από τρεις μήνες, τον περασμένο Αύγουστο.

Όπως προκύπτει από την έρευνα των αρχών, ο συγκεκριμένος άντρας είχε επιχειρήσει ένα χρόνο πριν να βιάσει μια 70χρονη αλλοδαπή στην περιοχή του Αλίμου, έχει πραγματοποιήσει τέσσερις επιθέσεις σε 72 ώρες με θύματα τρεις γυναίκες, ανάμεσα τους μία δικηγόρος μία γιατρός και ένα 13χρονό κοριτσάκι.

Επίσης, ο “δράκος” των Εξαρχείων είχε συλληφθεί πριν από 4 ημέρες. Συγκεκριμένα, ο καταδικασμένος στο πρόσφατο παρελθόν για απόπειρα βιασμού αλλοδαπός συνελήφθη στις 17 Νοεμβρίου από αστυνομικούς του Τ.Α. Ακροπόλεως για γενετήσιες πράξεις. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος!

Βίντεο από τις επιθέσεις

Σοκ προκαλούν τα βίντεο από τις επιθέσεις του «δράκου των Εξαρχείων» που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο από την επίθεση στην 29χρονη (2ο θύμα) διακρίνεται στη δεξιά πλευρά η γυναίκα να κινείται πάνω σε πεζοδρόμιο στα Εξάρχεια και να την ακολουθεί ο επίδοξος βιαστής.

Τρομακτικό είναι και το βίντεο από την επίθεση στη γιατρό μέσα στην πολυκατοικία.

Σχετικά Άρθρα