Κοντιάδης για αποχώρηση Κασσελάκη: Ίσως να τον δυσαρέστησε η συζήτηση

 Κοντιάδης για αποχώρηση Κασσελάκη: Ίσως να τον δυσαρέστησε η συζήτηση

Την βεβιασμένη αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη από την συζήτηση με τον Ξενοφώντα Κοντιάδη για το βιβλίο του «Το φαινόμενο Κασσελάκης» σχολίασε ο συγγραφέας-καθηγητής. Ο κ. Κοντιάδης παρουσίασε την Δευτέρα το βιβλίο του με τίτλο «Το φαινόμενο Κασσελάκης». Στην εκδήλωση συμμετείχε και ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος όμως αποχώρησε σύμφωνα με τον κ. Κοντιάδη νωρίτερα από το αναμενόμενο και μάλιστα όπως θα δείτε και στο βίντεο, αρκετά ξαφνικά.

Ο κ. Κοντιάδης μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις» με την Χριστίνα Βίδου και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο, όπου μεταξύ άλλων σχολίασε την αιφνίδια αποχώρηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Κοντιάδης: Η συζήτηση που έγινε δεν ήταν γνωστή, υπήρχαν αιχμές και κριτική

«Ξέραμε ότι θα έφευγε λίγο αργότερα, είχαμε μπροστά 10 με 15 λεπτά περίπου. Με βάση το πρόγραμμα έφυγε νωρίτερα, δεν μπορώ να ξέρω γιατί έφυγε, ενδεχομένως κάποια κομμάτια της συζήτησης να μην τον ικανοποιούσαν όσο θα ήθελε ή να τον δυσαρέστησαν για να το πω απλά. Το βιβλίο ήταν γνωστό, η συζήτηση που έγινε όμως εκεί δεν ήταν γνωστή, υπήρχαν αρκετές αιχμές, παρατηρήσεις. Δεν ξέρω αν αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε έτσι ξαφνικά» είπε στην ΕΡΤ ο Ξενοφώντας Κοντιάδης.

Υπενθυμίζεται πως μετά την παρουσίαση του βιβλίου ο Στέφανος Κασσελάκης παραβρέθηκε σε φιλανθρωπικό gala της AHEPA HELLAS.

Σχετικά Άρθρα