Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο “δράκος” επιτίθεται στο θύμα του στα Εξάρχεια – Τρόμος στην περιοχή από τρεις επιθέσεις και σε 13χρονη

 Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο “δράκος” επιτίθεται στο θύμα του στα Εξάρχεια – Τρόμος στην περιοχή από τρεις επιθέσεις και σε 13χρονη

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ για να τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστου ο οποίος έχει πργαματοποιήσει τρεις επιθέσεις βιασμού στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άγνωστος άνδρας, μέσα σε δύο μέρες πραγματοποίησε τρεις επιθέσεις ανάμεσα σε αυτές και σε ένα 13χρονο κοριτσάκι.

Μία εκ των θυμάτων της επίθεσης έζησε στιγμές τρόμου. Πρόκεται για την 29χρονη γυναίκαι την οποίο το πρωί της Δευτέρας ο άνδρας την έριξε κάτω, της έκλεισε το στόμα και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Στο βίντεοντοκουμέντο φαίνεται ο δράστης (πάνω δεξιά στην εικόνα) να πλησιάζει το υποψήφιο θύμα του ένω αυτή περπατάει επί της οδού Νικηταρά, να την πετάει στο πεζοδρόμιο και να προσπαθεί να την ακινητοποιήσει.

Είναι λίγο μετά τις 7.20 το πρωί της Δευτέρας όταν ο άγνωστος άνδρας δείχνει να κινείται με απόλυτη ψυχραιμία και μόλις φτάνει πίσω από την κοπέλα επιταχύνει το βήμα του και πέφτει πάνω της.

Ο άνθρωπος που έσωσε την 29χρονη απο τα «νύχια» του μυστηριώδη άνδρα μιλά στο protothema.gr και περιγράφει πως ο “δράκος” έριξε το θύμα του κάτω και προσπάθησε να τη βιάσει. Όπως λέει η κοπέλα ήταν τρομοκρατημένη αλλά ο δράστης απόλυτα ψύχραιμος.

  • «Ήταν στην οδό Νικηταρά, ήταν 7.25, καθόμουν σε ένα μαγαζί, ήταν το μοναδικό που ήταν ανοιχτό και ακούσαμε κάποιες φωνές και ”βοήθεια”. Βγήκαμε έξω και είχε επιτέθει σε μια κοπελίτσα για την οποία εκ των υστέρων μάθαμε ότι πήγαινε στη δουλειά της. Η κοπέλα ήταν τρομοκρατημένη, αυτόν ισα που πρόλαβα και τον είδα και έδειχνε σχετικά ψύχραιμος. Τρόμαξε πιστεύω με τη φωνή που έβαλα. Εγώ η εικόνα που είδα ήταν αυτός από πάνω της ακριβώς. Μετά, δεν έδωσα πολύ σημασία σε αυτόν, προσπάθησα να ηρεμήσω την κοπέλα. Ήταν τόσο τρομοκρατημένη και μάζευε το μπουφάν της αλλά όπως φάνηκε της είχε επιτέθει για να τη βιάσει. Ήμασταν σχεδόν απέναντι, αυτή έτρεξε προς τα εμάς και εμείς προς αυτήν. Αυτός, δεν είμαι και σίγουρος μάλλον πρέπει να ήταν ξένος και ηλικίας κάτω από 30 χρονών», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο περιστατικό επίθεσης έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου (18/11) όταν ο άγνωστος προσέγγισε μία 13χρονη κοπέλα, την έπιασε από τη μέση και προσπάθησε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Ευτυχώς το κορίτσι έβαλε τις φωνές και κατάφερε να ξεφύγει.

Δύο ημέρες μετά, δηλαδή στις 20 Νοεμβρίου, μια κοπέλα 29 ετών μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων και κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας περίεργος άντρας με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε, την πέταξε στο έδαφος και αφού της έκλεισε το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις τις οποίες δεν ολοκλήρωσε καθώς το σημείο προσήλθαν κάτοικοι και διερχόμενοι πολίτες με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Την ίδια ημέρα, 10 λεπτά αργότερα, μάλλον ο ίδιος δράστης, έστησε καρτέρι και στην Ζωοδόχου Πηγής. Την ώρα που περνούσε από το σημείο μία 27χρονη της όρμησε και της έκλεισε το στόμα.

Το θύμα προέβαλε αντίσταση και κατάφερε να ελευθερωθεί με τον άνδρα να αποχωρεί τρέχοντας. Η έρευνα των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ξανθός, μετρίου αναστήματος με γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Έτσι περιγράφουν χρήστες των social media τον ύποπτο άνδρα που κινείται στην περιοχή των Εξαρχείων και κάνει επιθέσεις σε γυναίκες. Από χθες Δευτέρα κυκλοφορεί μία δημοσίευση στο διαδίκτυο στην οποία περιγράφεται ο ύποπτος, ενώ αναφέρονται και οι δρόμοι στους οποίους έγιναν οι επιθέσεις.

Πηγή βίντεο: protothema.gr

Σχετικά Άρθρα