Βελόπουλος:”Δεν πρέπει να έρθει ο Ερντογάν στην Ελλάδα, αν δεν σταματήσει όσα λέει και όσα κάνει”

 Βελόπουλος:”Δεν πρέπει να έρθει ο Ερντογάν στην Ελλάδα, αν δεν σταματήσει όσα λέει και όσα κάνει”

Στον Realfm 97,8 μίλησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος,  «Όταν δεν δίνουν μπαξίσι στην Τουρκία, αφήνει ανεξέλεγκτα τα σύνορα» είπε ο κ. Βελόπουλος, ενώ αναφερόμενος στην επίσκεψη Ερντογάν δήλωσε:«Να συζητήσουμε τι και με ποιον; Συζητάς με έναν άνθρωπο που θα ήθελε να κάνει κουβέντα στα πλαίσια του διεθνούς δικαίου αλλά και στα πλαίσια της λογικής. Όταν μιλούν ξεκάθαρα για τουρκικά νησιά στο Αιγαίο, ο αρχηγός του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, δεν υπάρχει σημείο επαφής. Δεν πρέπει να συζητάς. Είναι δεδομένο ότι η Τουρκία θέλει να συζητήσει κάποια πράγματα με την Ελλάδα, αφορούν διεκδικήσεις της Τουρκίας. Η άλλη πλευρά, η Ελλάδα, δεν διεκδικεί τίποτα».

«Λάθος επιλογή, λάθος ο χρόνος και κυρίως όταν βράζει η ανατολική Μεσόγειος δεν πας σε μια κουβέντα που μπορεί να σε οδηγήσει στο στρίμωγμα με την πλάτη στον τοίχο. Είναι λάθος όσα κάνει ο Πρωθυπουργός, εκτός αν υπάρχει κρυφή ατζέντα. Έχω την αντίληψη ότι υπάρχει μια κρυφή ατζέντα για την οποία ο Πρωθυπουργός δεν μιλάει» πρόσθεσε.

«Όταν έρχεσαι σε μια χώρα και την επομένη πηγαίνεις στην Θράκη, που είναι ανάμειξη στα εσωτερικά ζητήματα μιας χώρας, δεν χρειάζεται να έρθεις καν στην Ελλάδα. Ο Ερντογάν θα πάει στην Θράκη και ρωτάω τι είδους καλή φιλία και γειτονία είναι όταν έρχεσαι ωμά και παραβιάζεις το πρωτόκολλο και παρεμβαίνεις στα εσωτερικά μιας χώρας. Δεν πρέπει να έρθει ο Ερντογάν στην Ελλάδα, αν δεν σταματήσει όσα λέει και όσα κάνει» διευκρίνισε.

Αναφορικά με την αύξηση των τιμών σχολίασε πως «το μισό εισόδημα του Έλληνα πάει στα ενοίκια. Δεν υπάρχουν σπίτια για να ενοικιάσουν. Για ένα δυάρι 700 ευρώ; Είναι απίστευτο».

Σχετικά Άρθρα