Επίθεση του CEO της Lacoste στον Τσιτσιπά – Τον στήριξε ο Μάρεϊ

 Επίθεση του CEO της Lacoste στον Τσιτσιπά – Τον στήριξε ο Μάρεϊ

Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του Στέφανου Τσιτσιπά να ξεκινήσει, αν και είχε πρόβλημα στη μέση, τον αγώνα του με τον Ρούνε στο ATP Finals στο Τορίνο. Ο Έλληνας τενίστας εγκατέλειψε τον αγώνα μετά από 17 λεπτά στο 3ο γκέιμ και στη συνέχεια οι Ιταλοί θεατές τον έκραξαν, καθώς τον κατηγόρησαν ότι έπαιξε για να πάρει τα λεφτά (75.000 δολάρια για 3 γκέιμ). Για τη συγκεκριμένη του απόφαση δέχτηκε επίθεση και από τον CEO της Lacoste.

Μετά την αποχώρηση του Έλληνα ο Νόβακ Τζόκοβιτς κινδύνεψε να μείνει εκτός τετράδας και επειδή η Lacoste είναι από τους βασικούς χορηγούς του ο Τιερί Γκιμπέρ έσπευσε να τον κατηγορήσει για unfair συμπεριφορά.

«Μπράβο στον Σίνερ για τη νίκη του (στην αναμέτρηση με τον Ρούνε). Παρά την unfair συμπεριφορά του Τσιτσιπά, έδειξε σε όλους για ποιο λόγο είναι ένας μελλοντικός πρωταθλητής κι ένας αυθεντικός τύπος» έγραψε στο twitter ο CEO της Lacoste.

Τον Τσιτσιπά έσπευσε να υπερασπιστεί ο Άντι Μάρεϊ: «Περίεργο ποστάρισμα από CEO αθλητικής εταιρείας… Το να τραυματίζεσαι είναι μέρος του αθλήματος και όχι… ανήθικη συμπεριφορά».

Σχετικά Άρθρα