Βοιωτία: Ξεσπά η μητέρα του 17χρονου για τον αστυνομικό

 Βοιωτία: Ξεσπά η μητέρα του 17χρονου για τον αστυνομικό

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή της η μητέρα του 17χρονου, που έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά στη Βοιωτία, μόλις έμαθε ότι μετά την απολογία του, ο αστυνομικός που κατηγορείται για τον θάνατο του γιου της αφέθηκε ελεύθερος

Λίγη ώρα μετά την απόφαση, η γυναίκα προχώρησε στις εξής δηλώσεις: «Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο δολοφόνος του παιδιού μου; Θα του άρεσε να το κάνουν στο παιδί του; Να τον σκοτώσουν και να το νεκροφιλήσει; Ένα παιδί πονόψυχο. Δούλευε και πήγαινε σχολείο» είπε μιλώντας στον Alpha η κυρία Τασία, μητέρα του 17χρονου Ρομά.

«Αυτός ο άνθρωπος θα του άρεσε να κάνουν το ίδιο στο παιδί του; Να το σκοτώσουν και να το νεκροφιλήσει; Μπορείτε να μου πείτε γιατί το έκανε αυτό στο παιδί μου; Ένα παιδί αγνό, ένα παιδί καλό, ένα παιδί πονόψυχο. Δουλευταράδικο παιδί. Δούλευε και πήγαινε και στο σχολείο. Μπορείτε να μου πείτε το γιατί; Δεν έβαζε το όπλο στο κεφάλι του να σκοτώσει τον εαυτό του; Μπορείτε να μου πείτε;» πρόσθεσε.
«Δεν θέλω να μπει (σ.σ. στη φυλακή), να τον σκοτώσουν θέλω. Ειλικρινά το λέω γιατί είμαι χαροκαμένη. Είμαι μια μάνα, με έναν γιο. Ποιος θα μου τον φέρει πίσω; Δεν θέλω να ξαναβγεί στην κοινωνία. Να μη δει ούτε τον ήλιο. Έχω αγανακτήσει. Δεν μπορώ να ακούω αυτά τα λόγια για τον δολοφόνο αστυνομικό. Μου έφαγε το παιδί μου, 17 χρονών παλληκαράκι… τι του έφταιξε το δικό μου το παιδί;» δήλωσε η μητέρα του 17χρονου.

Σχετικά Άρθρα