Τσίπρας για “μαξιλάρι”: “Αναγκαίο για την ρύθμιση του χρέους – Ζητήσαμε συγνώμη για πολιτικές που έπληξαν τη μεσαία τάξη”

 Τσίπρας για “μαξιλάρι”: “Αναγκαίο για την ρύθμιση του χρέους – Ζητήσαμε συγνώμη για πολιτικές που έπληξαν τη μεσαία τάξη”

«Το μαξιλάρι ήταν αναγκαίο για να γίνει ρύθμιση του χρέους, αφήσαμε γεμάτα ταμεία», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας στην ΕΡΤ. «Ο κ. Κασσελάκης δεν είναι λάθος. Προφανώς και χρειαζόταν ένα μαξιλάρι. Για το ύψος γίνεται η συζήτηση», προσέθεσε.

«Σε καμία περίπτωση, η τοποθέτηση του κ. Κασσελάκη στρέφεται εναντίον του Αλέξη Τσίπρα. Ο Αλέξης έχει ζητήσει συγγνώμη για πολιτικές που έπληξαν τη μεσαία τάξη», τόνισε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «υπάρχει χώρος για όλους».

Αναφορικά με το τι σημαίνει η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, υπογράμμισε πως «δίνεται μεγάλη βαρύτητα στο θέμα από τα Μέσα» και ότι δεν γνωρίζει τι συζήτησαν.

Τέλος, μιλώντας για το Συνέδριο του κόμματος, προανήγγειλε ότι αυτό θα γίνει κανονικά. «Το Συνέδριο θα γίνει κανονικά για να δούμε την ενότητά μας», υπογράμμισε ο Διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας.

Σχετικά Άρθρα