Το συγκινητικό αντίο της Άνιστον στον Μάθιου Πέρι: “Σαγαπώ τόσο πολύ, ξεκουράσου αδερφούλη”

 Το συγκινητικό αντίο της Άνιστον στον Μάθιου Πέρι: “Σαγαπώ τόσο πολύ, ξεκουράσου αδερφούλη”

H Tζένιφερ Άνιστον έσπασε τη σιωπή της και αποχαιρετά με μια σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram τον αγαπημένο φίλο και συμπρωταγωνιστή της στα «Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι. Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός ως «Τσάντλερ», ο ένας από τους πρωταγωνιστές της εμβληματικής σειράς «Friends», προκάλεσε παγκόσμιο σοκ.

Η Τζένιφερ Άνιστον προχώρησε σε μια ανάρτηση σήμερα για να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της φίλο, τον οποίο «αγαπήσαμε βαθιά», λίγες ώρες μετά το ύστατο χαίρε της έτερης συμπρωταγωνίστριας τους, Κόρτνεϊ Κοξ.

H ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον για την απώλεια του Μάθιου Πέρι

Η συγκινητική ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον συνοδεύεται από μία ασπρόμαυρη φωτογραφία των δυο τους, προφανώς από τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς.

«Ωχ, αυτό έχει χτυπήσει βαθιά… Το να πρέπει να αποχαιρετήσω τον Μatty μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναβιώσει. Όλοι βιώνουμε την απώλεια σε κάποιο σημείο της ζωής μας. Απώλεια ζωής ή απώλεια αγάπης. Το να είσαι σε θέση να ΚΑΤΣΕΙΣ πραγματικά με αυτή τη θλίψη σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές της χαράς και της ευγνωμοσύνης που έχεις αγαπήσει κάποιον τόσο βαθιά. Και εμείς τον αγαπήσαμε βαθιά», αναφέρει η Άνιστον.

Συνεχίζει: «Ήταν τόσο πολύ μέρος του DNA μας. Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Ήταν μια επιλεγμένη οικογένεια που άλλαξε για πάντα την πορεία τού ποιοι ήμασταν και ποια θα ήταν η πορεία μας. Για τον Matty, ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Όπως έλεγε ο ίδιος, αν δεν άκουγε το ”γέλιο” νόμιζε ότι θα πεθάνει. Η ζωή του κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό. Και κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό. Μας έκανε όλους να γελάσουμε. Και γέλασε πολύ».

Καταλήγοντας, η Τζένιφερ Άνιστον, γράφει: «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες διάβαζα τις συνομιλίες μας. Γελούσα και έκλαιγα και μετά ξαναγελούσα. Θα τις κρατήσω για πάντα. Βρήκα ένα μήνυμα που μου έστειλε από το πουθενά μια μέρα. Τα λέει όλα. (Δείτε τη δεύτερη διαφάνεια…)»

Η Άνιστον κλείνει το αποχαιρετιστήριο μήνυμά της, λέγοντας: «Μatty, σ’ αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι τελείως γαλήνιος και εκτός οποιουδήποτε πόνου. Σου μιλάω κάθε μέρα… μερικές φορές μπορώ σχεδόν να σε ακούσω να λες “θα μπορούσες να ΕΙΣΑΙ πιο τρελή;”.

Ξεκουράσου αδερφούλη.
Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα…»

Στη συνομιλία τους, που δημοσίευσε η Άνιστον, ο Μάθιου Πέρι σχολιάζει μια παλιά φωτογραφία τους, λέγοντας: «Το να σε κάνω να γελάσεις, μου έφτιαξε τη μέρα. Μου έφτιαξε τη μέρα».

Και η Άνιστον απαντά: «Ωωω, η πρώτη από τις χιλιάδες φορές».

Στην ανάρτηση η Άνιστον πρόσθεσε μια ακόμη διαφάνεια, από τη σκηνή αποχαιρετισμού του Τσάντλερ (Μάθιου Πέρι) και της Ρέιτσελ (Τζένιφερ Άνιστον) στο φινάλε της θρυλικής σειράς, στην οποία συνεργάστηκαν για μια δεκαετία.

Σχετικά Άρθρα