Κορωπί: Συνελήφθη 15χρονος για βιαιοπραγίες σε βάρος ανηλίκων -Έσβηνε τσιγάρο πάνω σε 14χρονο

 Κορωπί: Συνελήφθη 15χρονος για βιαιοπραγίες σε βάρος ανηλίκων -Έσβηνε τσιγάρο πάνω σε 14χρονο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβε στο πλαίσιο του αυτοφώρου χθες το απόγευμα τον 15χρονο, ο οποίος εξίβρυσε 14χρονο κατά τη διάρκεια του διαλλείματος μεταξύ της 4ης και της 5ης ώρας.

Όπως προέκυψε στο πλαίσιο προανακριτικής διαδικασίας, ο 15χρονος μαζί με έναν 16χρονο τα τελευταία τρία χρόνια προέβαιναν σε συστηματικό εκφοβισμό ενός 14χρονου αγοριού, με απειλές, αλλά και με πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών εκτός σχολικού περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων είχαν σβήσει πάνω στον 14χρονο ένα τσιγάρο, ενώ τον είχαν τραυματίσει με μαχαίρι στο αυτί.

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για Ρομά που απειλεί μέσω βίντεο: «Θα σκοτώσω αστυνομικούς και Eλληνες»
Επισημαίνεται ότι o 15χρονος, πρωινές ώρες της ημέρας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, είχε προσεγγίσει από κοινού με συνομήλικο του, έτερο ανήλικο παθόντα που ανέμενε σε στάση λεωφορείου και υπό την απειλή μαχαιριού τον οδήγησαν σε παρακείμενο σημείο και βιαιοπράγησαν εναντίον του με σκοπό να τον εξαναγκάσουν να κάνει χρήση κάνναβης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Ο 16χρονος που συμμετείχε στις βιαιοπραγίες, προσήχθη και εξετάστηκε από τις αρχές.

Σχετικά Άρθρα