Βοιωτία: Λάθος αυτοκίνητο καταδίωκαν οι αστυνομικοί – Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 17χρονου – Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός

 Βοιωτία: Λάθος αυτοκίνητο καταδίωκαν οι αστυνομικοί – Νέα στοιχεία για τον θάνατο του 17χρονου – Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός

Νέες αποκαλύψεις για τα όσα οδήγησαν στο θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία από το όπλο αστυνομικού έρχονται στη δημοσιότητα, καθώς φαίνεται πως ένα λάθος από άλλο αστυνομικό έφερε την τραγωδία!

Σύμφωνα με το ALPHA και την εκπομπή «Tlive», όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν από ‘άλλον αστυνομικό, ο οποίος έδωσε λάθος αριθμό πινακίδας για ύποπτο όχημα. Έτσι αντί να καταδιωχθεί το ύποπτο όχημα, καταδιώχθηκε του ανήλικου!

Ο νεαρός δεν σταμάτησε στον έλεγχο γιατί δεν είχε δίπλωμα οδήγησης αλλά και γιατί φοβήθηκε να μην υπάρξουν κυρώσεις για τις δυο συνεπιβάτιδες.

Σύμφωνα, ωστόσο, με άνδρα της ΟΠΚΕ που βρισκόταν εκεί, ο αστυνομικός διέταξε τον νεαρό να βγει από το όχημα, εκείνος δεν το έκανε, και στη συνέχεια άνοιξε ο ίδιος την πόρτα. Τότε ακούστηκε ο πυροβολισμός ωστόσο το όπλο ήταν στη ζώνη και όχι στο χέρι του αστυνομικού.

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός που κατηγορείται για τον θάνατο του 17χρονου στη Βοιωτία ενώ είναι σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε νεκρός ο νεαρός μετά από καταδίωξη το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στην περιοχή της Βοιωτίας, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός σε βάρος του οποίου είχε σχηματισθεί δικογραφία.

Σχετικά Άρθρα