Άνοιξαν οι πύλες του Πολυτεχνείου – Πενήντα χρόνια από την εξέγερση

 Άνοιξαν οι πύλες του Πολυτεχνείου – Πενήντα χρόνια από την εξέγερση

Άνοιξαν το πρωί της Τετάρτης (15/11) οι πύλες του Πολυτεχνείου για τον τριήμερο εορτασμό της επετείου που συμπίπτει με τη συμπλήρωση 50 ετών από την ηρωική εξέγερση.

Από το πρωί, λοιπόν, φοιτητές/τριες, μικρά παιδιά και γονείς, επισκέπτονται τον χώρο για να αφήσουν ένα γαρύφαλλο στο μνημείο, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής.

«50 χρόνια μετά η φλόγα του Νοέμβρη καίει ακόμα», «50 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό», «Η φλόγα του Νοέμβρη ζεσταίνει τις καρδιές μας», «Το Πολυτεχνείο ζει στους σύγχρονους αγώνες», «Αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης», είναι μερικά από τα μηνύματα που αναγράφονται στα πανό που έχουν αναρτηθεί στον χώρο.

Όπως έχει ανακοινωθεί, σήμερα και αύριο Πέμπτη (16/11) η κεντρική πύλη του ιστορικού χώρου στην Πατησίων, θα ανοίγει στις 9 το πρωί και θα κλείνει στις 8 το βράδυ ή νωρίτερα, αν κριθεί σκόπιμο από την Επιτροπή Εορτασμού, για την ασφάλεια του Συγκροτήματος.

Ανήμερα της 50ης επετείου, την Παρασκευή (17/11), η κεντρική πύλη του Πολυτεχνείου θα ανοίξει στις 9 το πρωί και θα κλείσει στις 13:00.

Σχετικά Άρθρα