Φαίη Μπακογιώργου: “Λένε όλες ψέματα” – Όσα είπε ο πατέρας της 23χρονης για την σπιτονοικοκυρά

 Φαίη Μπακογιώργου: “Λένε όλες ψέματα” – Όσα είπε ο πατέρας της 23χρονης για την σπιτονοικοκυρά

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News», ο κ. Μπακογιώργος είπε πως «εγώ πιστεύω ότι λένε όλες ψέματα. Σε αυτό είμαι απόλυτος, γιατί πάντα έλεγαν ψέματα. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κρίνω αν πραγματικά τη σκότωσε, αλλά πιστεύω ότι λένε ψέματα»

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο πατέρας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου, μετά και την ομολογία της άλλης κόρης του, η οποία υποστήριξε ότι εκείνη σκότωσε την αδερφή της στην Κυψέλη.

Υπενθυμίζεται, ότι τόσο αυτή, όσο και η μητέρα τους αλλά και η σπιτονοικοκυρά, όλες κατηγορούμενες για τη σοκαριστική υπόθεση, παραμένουν προφυλακισμένες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News», ο κ. Μπακογιώργος είπε πως «εγώ πιστεύω ότι λένε όλες ψέματα. Σε αυτό είμαι απόλυτος, γιατί πάντα έλεγαν ψέματα. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κρίνω αν πραγματικά τη σκότωσε, αλλά πιστεύω ότι λένε ψέματα».

Ερωτηθείς για το ποιος σκότωσε τη Φαίη, απάντησε πως «αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Εγώ φώναξα γιατί με έπνιγε το δίκιο για το παιδί μου, γιατί πήγαν να το πετάξουν σαν σκυλί. Δεν το ανέχτηκα, φώναξα και βρέθηκαν αυτοί οι δύο άνθρωποι και με βοήθησαν. Οι μαρτυρίες πάντως και όλα τα στοιχεία, δείχνουν τη σπιτονοικοκυρά», σημείωσε ο πατέρας της δολοφονημένης κοπέλας.

Ο ρόλος της σπιτονοικοκυράς της Φαίης

Κεντρικό ρόλο στην εκμετάλλευση της Φαίης, σύμφωνα με την κατηγορία, έπαιζε η σπιτονοικοκυρά της η οποία εμφανίζεται να είχε στήσει το κολαστήριο ενώ η μητέρα και η αδελφή της δεν αντιδρούσαν.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι τρεις κατηγορούμενες ξυλοκοπούσαν και εξέδιδαν της 23χρονη και εμφανίζονται να την ανάγκαζαν να επαιτεί. Φέρεται ότι έφταναν στο σημείο να σπρώχνουν το κορίτσι πάνω σε κινούμενα αυτοκίνητα έτσι ώστε να διεκδικούν αποζημιώσεις.

Στη δικογραφία, καταγράφονται μαρτυρίες γειτόνων αλλά και ανθρώπων που εργάζονταν κοντά στην πολυκατοικία. Σε αυτές περιγράφεται η φρίκη που ζούσε η άτυχη κοπέλα. Σύμφωνα με αναφορές, η Φαίη είχε νοσηλευτεί τουλάχιστον τέσσερις φορές σε νοσοκομείο τραυματισμένη από διαδοχικούς ξυλοδαρμούς τον τελευταίο χρόνο.

Η δικογραφία, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τις καταθέσεις περιλαμβάνει και πραγματογνωμοσύνη του ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, η οποία θεωρείται κομβικής σημασίας.

Η επιμονή του πατέρας της 23χρονης, που από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για δολοφονία καταγγέλλοντας πως η κόρη του βίωνε αυτό το δράμα, ήταν αυτή που κινητοποίησε τις αρχές που για περίπου δυο χρόνια ερευνούσαν το θάνατο της Φαίης Μπακογιώργου.

Σχετικά Άρθρα