Ο Κούγιας επιχείρησε να κατεβάσει το σορτσάκι διαιτητή (vid)

 Ο Κούγιας επιχείρησε να κατεβάσει το σορτσάκι διαιτητή (vid)

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο του Άργους μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναργειακού με την Κόρινθο (1-0) για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με τον πρόεδρο της Κορίνθου Αλέξη Κούγια να επιτίθεται στον διαιτητή της αναμέτρησης, Πουλόπουλο, προσπαθώντας να του κατεβάσει το σορτσάκι, όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις συγκράτησαν τον μαινόμενο πρόεδρο της Κορίνθου, που ήταν σε έξαλλη κατάσταση, με τον διαιτητή να απομακρύνεται από τον αγωνιστικό χώρο, όμως ο Αλέξης Κούγιας έδωσε συνέχεια στο θέμα.

Σύμφωνα με το anagnostis.org στη συνέχεια, έξω από το γήπεδο συναντήθηκε με το στέλεχος της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη με την κατάσταση να ξεφεύγει, αφού ο Αλέξης Κούγιας εκτόξευσε ύβρεις κατά του Διακοφώτη και στη συνέχεια ζήτησε την σύλληψη και την κράτησή του, υποβάλλοντας μήνυση και καταγγέλλοντας ότι τον χτύπησε.

Ο ΠΑΣ Κόρινθος εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία και παράλληλα αναφέρει ότι ο Αλέξης Κούγιας θα επισκεφθεί τον εισαγγελέα Γιώργο Οικονόμου που διεξάγει προανάκριση για την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Σχετικά Άρθρα