Ηράκλειο: Η στιγμή της επίθεσης στην 16χρονη – Αποκαλυπτικό βίντεο

 Ηράκλειο: Η στιγμή της επίθεσης στην 16χρονη – Αποκαλυπτικό βίντεο

Δεκαέξι ημέρες μετά το βαρύτατο τραυματισμό της 16χρονης, το tvxs.gr δημοσιεύει ένα αποκαλυπτικό βίντεο, στο οποίο αποτυπώνεται η πρώτη επίθεση που δέχτηκε η 16χρονη, λίγα δευτερόλεπτα πριν τον άγριο ξυλοδαρμό της, για τον οποίο κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία της αρχικά σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα, πρόκειται για βίντεο από κάμερα καταστήματος την επίμαχη ώρα, το οποίο ίσως να αποτελεί την αρχή των όσων διαδραματίστηκαν το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου και αποτυπώνει σωματική βία σε βάρος της 16χρονης που δεν έχει συμπεριληφθεί στη σχηματισθείσα δικογραφία.

Συγκεκριμένα, το βίντεο καταγράφει την ίδια και την παρέα της να τρέχουν και να τους κυνηγούν αστυνομικές δυνάμεις των ΟΠΚΕ.

Όπως εξηγεί το tvxs, ένας άνδρας που φοράει full-face και η αμφίεσή του παραπέμπει σε μέλος των ΟΠΚΕ -χωρίς ωστόσο εμφανή διακριτικά- τους ακολουθεί τρέχοντας, μεχρι που κλωτσάει τη 16χρονη στο κάτω μέρος του σώματός της. Η ανήλικη φαίνεται να χάνει την ισορροπία της και το γεγονός ότι βρίσκεται τελευταία του πλήθους, αποκλείει το σενάριο να έχει ποδοπατηθεί.

Σχετικά Άρθρα