Παναγιωτόπουλος: “Δεν έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε” λέει η γυναίκα που τον κατήγγειλε

 Παναγιωτόπουλος: “Δεν έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε” λέει η γυναίκα που τον κατήγγειλε

Κάθε φορά που χρειάζεται να παραστεί στη δίκη του πρώην παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου, ξυπνούν μνήμες ντροπής και ταραχής για την υπόθεση revenge porn στην οποία ενεπλάκη εξαιτίας της σχέσης που συνήψε μαζί του. Ο λόγος για την γυναίκα-θύμα που κατήγγειλε πρώτη τον πρώην παρουσιαστή για την υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας με τη διασπορά εικόνων και βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές στο Διαδίκτυο.

Στον πρώην παρουσιαστή τον Φεβρουάριο του 2022 πρωτόδικα του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, με τριετή αναστολή, καθώς και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για τη διαρροή βίντεο με 31χρονη πρώην σύντροφό του, ωστόσο ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση επί της πρωτόδικης απόφασης.

Τότε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης είχε διαφωνήσει με την υπόθεση και άσκησε έφεση ζητώντας να δικαστεί για κακούργημα και όχι για πλημμέλημα.

«Αισθάνομαι ξανά πάρα πολύ πιεσμένη ψυχολογικά. Ξυπνάνε πάλι όλες αυτές οι μνήμες. Προσπαθώ να ξεχάσω, κάνω μεγάλη προσπάθεια. Αυτή τη φορά θα είμαστε στο Εφετείο. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά και να υπάρξει η ποινή που αναμένω εδώ και πέντε χρόνια. Θέλω αυτή τη φορά να δικαστεί σε βαθμό κακουργήματος. Εγώ τα ξεκίνησα όλα, βρήκα όλα τα στοιχεία μόνη μου. Εκείνη την περίοδο, το πιο σημαντικό για εμένα ήταν να σβηστούν τα βίντεο και έπειτα το να τιμωρηθεί», είπε αρχικά μιλώντας στο Live News.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Αυτός ο άνθρωπος με προσέγγισε, με έπεισε ότι θα τα σβήσει όλα, ότι θα με βοηθήσει οικονομικά. Μου είχε πει ακόμα και να παντρευτούμε και τότε άρχισα να καταλαβαίνω ότι αυτός ο άνθρωπος απλά με κοροϊδεύει και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Το μόνο που ήθελα από αυτόν ήταν να μπει στη διαδικασία να σβήσει όλα τα βίντεο. Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό να διατηρήσω την ανωνυμία μου. Είναι σημαντικό ότι μπορώ να κυκλοφορώ στο δρόμο και να μην γνωρίζουν τι έχει συμβεί και ότι είμαι η κοπέλα από αυτή την υπόθεση».

Δεν έχει μετανιώσει

Όπως είπε θεωρεί πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε.

«Δεν έχει έρθει σε καμία επικοινωνία. Την προηγούμενη φορά (στο δικαστήριο) δεν είχε δώσει το παρόν. Δεν μπορώ να είμαι πόσες ώρες στην ίδια αίθουσα μαζί του. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το κίνητρο. Το έκανε τελείως συνειδητά, το είχε προσχεδιασμένο να το κάνει σε εμένα. Ήταν κάτι που το είχε ξεκινήσει περίπου τέσσερα χρόνια πριν. Οι κοπέλες μα μην ντρέπονται και να μιλάνε. Δεν φταίμε εμείς, ίσως εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους.

Δυστυχώς είναι κάτι που από εδώ και πέρα θα το βλέπουμε συνέχεια, με την εξέλιξη του Ίντερνετ. Ίσως η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Νόμιζα πως θα τρελαινόμουν. Ήταν πολύ επώδυνο και να το συνειδητοποιήσω και να μπω στη διαδικασία να κινηθώ νομικά. Δεν ήταν εύκολο να μπω σε αυτά τα site και να ψάχνω ώρες, τρεις μήνες μου πήρε. Νόμιζα ότι θα χάσω το μυαλό μου. Μου είχε πει ότι ήταν ψυχικά άρρωστος, του προκαλούσε ικανοποίηση και του έβγαινε έμφυτα».

Σχετικά Άρθρα