Κιβωτός/Πρεσβυτέρα: “Αρχίζει να φαίνεται η αλήθεια”

 Κιβωτός/Πρεσβυτέρα: “Αρχίζει να φαίνεται η αλήθεια”

Για αποκάλυψη της αλήθειας έκανε λόγο η πρεσβυτέρα του πατέρα Αντωνίου, Σταματία Γεωργαντή, μιλώντας στην ΕΡΤ, με αφορμή τη δημοσιοποίησης της επιστολής, σύμφωνα με την οποία ο 16χρονος ανακαλεί την κατάθεση του σε βάρος του ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου» για ασελγείς πράξεις. Σημειώνεται, ότι η μητέρα του 16χρονου επιμένει πως η επιστολή που κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ είναι πλαστή. 

«Σήμερα για πρώτη μέρα μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και μετά από όλη αυτή τη λάσπη που έχουμε υποστεί ο πατήρ Αντώνιος κι εγώ, που νιώθουμε ευτυχισμένοι γιατί ακριβώς αρχίζει να φαίνεται η αλήθεια δηλαδή είναι αυτή που ξέραμε ούτως η άλλος από την αρχή αλλά αυτή τη στιγμή επιβεβαιώνεται κιόλας», ανέφερε αρχικά η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή.

Όπως είπε στην ΕΡΤ, ο πατέρας Αντώνιος και η ίδια, συγχωρούν τους δύο καταγγέλλοντες, κάνοντας λόγο για πιέσεις που δέχτηκαν από άλλους:  «Έστω και λίγο αργά τα παιδιά αρχίζουν και καταλαβαίνουν το λάθος τους και αρχίζουν και μετανοούν γι’ αυτό και χάρηκα πάρα πολύ από τη δήλωση του μικρού γιατί ζήτησε να πάει αυτή η δήλωση κατευθείαν στον πατέρα Αντώνιο, του ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη και αυτό δείχνει ότι μετάνιωσε».

Ο πατέρας Αντώνιος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για την παραπομπή του ή μη σε δίκη.

Μητέρα 16χρονου: Η επιστολή είναι πλαστή – Θα κινηθώ νομικά

Νωρίτερα, η μητέρα του 16χρονου έκανε λόγο για πλαστογραφία στην εκπομπή “Live News”, διαψεύδοντας τις επιστολές που έχουν δημοσιοποιηθεί τις τελευταίες ώρες, και στις οποίες φέρονται ή ίδια και το παιδί της να ανασκεύασαν.

Η εκπομπή “Live News” επικοινώνησε με τη μητέρα του 16χρονου, η οποία διέψευσε ότι εκείνη ή το παιδί τις ανασκεύασαν. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πρόκειται για πλαστογραφία και πως θα κινηθεί νομικά.

«Είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά από εκεί και πέρα. Δεν μπορούν με οποιονδήποτε τρόπο να με απειλούν σωματικά και ψυχολογικά. Δεν υπάρχει (η επιστολή) είναι πλαστή. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση».

Σχετικά Άρθρα