Πέρκα: Έχω νωπή εντολή από τους πολίτες, δεν παραδίδω την έδρα μου

 Πέρκα: Έχω νωπή εντολή από τους πολίτες, δεν παραδίδω την έδρα μου

Για την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε η Πέτη Πέρκα, τονίζοντας για άλλη μία φορά ότι δεν παραδίδει την έδρα της. «Δεν προσήλθα στη συνεδρίαση της Κ.Ε με σκοπό να αποχωρήσω, αλλά όλα αυτά που άκουσα στην ομιλία του κ. Κασσελάκη, περί δημοψηφίσματος, 5ης φάλαγγας, καμαρίλας κ.α, δεν μου άφησαν και πολλά περιθώρια», υπογράμμισε η βουλευτής Φλώρινας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η οποία μαζί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο που περιλαμβάνονται στους 46 αποχωρήσαντες από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο νέος Πρόεδρος του κόμματος είναι αυτός που καταπάτησε το καταστατικό και κάθε έννοια δεοντολογίας και ειλικρινά απορώ με τους συναδέλφους που τον άκουσαν να λέει όσα είπε και δεν αποχώρησαν από την αίθουσα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Η κυρία Πέρκα τόνισε ότι «ο Κασσελάκης από την πρώτη στιγμή άρχισε να λειτουργεί αντικαταστατικά. Τη μια μέρα εκλέχθηκε Πρόεδρος και την επόμενη άρχισε να καρατομεί στελέχη».

Ερωτηθείσα για το αν θα παραδώσει την έδρα της, όπως της ζήτησε ο κ. Κασσελάκης, είπε ότι «δεν πρόκειται να παραδώσω την έδρα μου γιατί έχω νωπή λαϊκή εντολή από τους ψηφοφόρους της εκλογικής μου Περιφέρειας. Κι αυτοί με ψήφισαν ως μέλος ενός ριζοσπατικού αριστερού κόμματος κι όχι ενός κόμματος όπως αυτό των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ».

Η κυρία Πέρκα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής της σε ένα νέο κόμμα που θα δημιουργηθεί και μπορεί να κατέβει στις επόμενες ευρωεκλογές.

«Με τον Αλέξη Τσίπρα μπορεί να είχαμε κάποιες διαφωνίες, αλλά ποτέ δεν τον υπονομεύσαμε. Με όσα λέει για την κατάσταση στο κόμμα που παρέλαβε είναι σαν να στρέφεται κατά του Τσίπρα που ήταν Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάει για άδεια γραφεία, καταργεί τάσεις, ας βάλει το κόμμα στον ‘γύψο’», είπε η κυρία Πέρκα για να καταλήξει, «θα αισθανόμουν ανακουφισμένη αν είχε μιλήσει ο Τσίπρας εδώ και καιρό, αλλά αυτό είναι ξεκάθαρα δική του επιλογή».

Σχετικά Άρθρα