Ο Κασσελάκης στον Χατζηνικολάου- Η έμμεση “δικαίωση” του δημοσιογράφου

 Ο Κασσελάκης στον Χατζηνικολάου- Η έμμεση “δικαίωση” του δημοσιογράφου

Στο “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον Ant1 θα βρεθεί αυτή την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, “απευλευθερωμένος” πολιτικά, πλέον, μετά την έκβαση που είχε η συνεδρίαση της Κ.Ε και την Ομπρέλα εκτός κόμματος.

Θα είναι αναμφίβολα μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που, όπως είπε ο δημοσιογράφος, θα τα έχει όλα: από την έλευση του στην Ελλάδα και τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τη νίκη του στην εσωκομματική εκλογή και την στρατηγική του από εδώ και στο εξής.

Για τον Νίκο Χατζηνικολάου, η συνέντευξη είναι, εμμέσως, και μία κρυφή δικαίωση. Έχοντας στο πλευρό του, ως τον πιο στενό συνεργάτη (κάποιοι λένε σκιώδη υπαρχηγό) τον Παύλο Πολάκη, ο Στέφανος Κασσελάκης σπεύδει (και πολύ καλά κάνει) στον δημοσιογράφο εναντίον του οποίου ο Σφακιανός πολιτικός εξαπέλυσε δριμεία επίθεση για τα οικονομικά στοιχεία του ομίλου Real Group πριν τις εκλογές. Φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση, τότε, τον Αλέξη Τσίπρα.

Όλα αυτά έχουν την αξία τους και εφάπτονται της συζήτησης που έχει γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ περί… υπονόμευσης. Κι ακόμα μεγαλύτερη καθώς ο στρατός των λογαριασμών στο twitter επιτίθετο στην Έφη Αχτσιόγλου πριν την εσωκομματική εκλογή γιατί έδινε συνεντεύξεις στον Χατζηνικολάου και άλλους παρουσιαστές δελτίων ειδήσεων και εκπομπών. Έχει η ζωή γυρίσματα…

Σχετικά Άρθρα