Κίνηση: Η βροχή έφερε χάος στην Αττική

 Κίνηση: Η βροχή έφερε χάος στην Αττική

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν όσοι βρίσκονται κολλημένοι στην κίνηση από το πρωί, ενώ όσοι σκοπεύουν να μπουν στα αμάξια τους θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα χρειαστούν… ώρα για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Κίνηση και μποτιλιάρισμα θα βρείτε στις μεγάλες κεντρικές αρτηρίες, Λ. Αθηνών – Λαμίας, Κηφισίας, Ποσειδώνος, Αττική Οδός.

Κίνηση θα βρείτε και στη Συγγρού στο ρέυμα της ανόδου, στο κομμάτι από Νέα Σμύρνη έως Καλλιθέα, στο κέντρο του Πειραιά, στη Θηβών, αλλά και στα στενά.

Μάλιστα, ο Κίμωνας Λογοθέτης, σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας στην Περιφέρεια Αττικής μιλώντας στην ΕΡΤ πως στη Συγγρού έχουμε… ιστορική κίνηση, 6,5 χλμ.

«Είναι ένας δρόμος ελευθέρας ροής 6,2 χλμ συνολικά και έχει κίνηση σε όλο της το μήκος. Δηλαδή η κίνηση ξεκινά από το ΦΙΞ και φτάνει μέχρι το Φαληρικό Δέλτα. Τα αυτοκίνητα στο ανοδικό ρεύμα κινούνται λίγο παραπάνω από την ταχύτητα βαδίσματος», όπως είπε χαρακτηριστικά. «Τελευταία φορά που είδαμε έτσι την Συγγρού ήταν όταν είχε επισκεφθεί την Αθήνα ο Μπαρακ Ομπάμα», πρόσθεσε.

Στην Αθηνών – Λαμίας

Μποτιλιαρισμένες είναι και τα δύο ρεύματα της Λ. Αθηνών – Λαμίας. Στο ρεύμα της ανόδου σημειωτόν κινούνται τα αμάξια από του Ρέντη έως και τη Ν. Φιλαδέλφεια. Στην κάθοδο του Κηφισού, προβλήματα υπάρχουν στο ύψος της Μεταμόρφωσης και από τα Πατήσια έως του Ρέντη.

Λ. Κηφισίας

Και τα δύο ρεύματα έχουν προβλήματα σε διάφορα σημεία. Στα «κόκκινα» είναι η κυκλοφορία τόσο μπροστά από το Καλιμάρμαρο όσο και στο Χίλτον.

Λ. Ποσειδώνος

Τόσο το ρεύμα της καθόδου όσο και της ανόδου έχει κίνηση στο ύψος του Αλίμου.

Αττική οδός

Καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα. Νωρίτερα το μποτιλιάρισμα ξεπερνούσε τα 30 λεπτά, ενώ τώρα σιγά – σιγά η κίνηση εξομαλύνεται.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
10΄-15΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας,
15΄-20΄από κόμβο Αγ. Παρασκευής έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
10΄-15΄ από κόμβο Δημοκρατίας έως κόμβο Κηφισίας,
5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία.

Σχετικά Άρθρα