ΣΥΡΙΖΑ: “Κακός χαμός” για ένα… τηλεφώνημα – Διαψεύδει η Αχτσιόγλου – “Έγινε κλήση 11:32” απαντά η πλευρά Κασσελάκη

 ΣΥΡΙΖΑ: “Κακός χαμός” για ένα… τηλεφώνημα – Διαψεύδει η Αχτσιόγλου – “Έγινε κλήση 11:32” απαντά η πλευρά Κασσελάκη

«Πόλεμος» ανακοινώσεων Στέφανου Κασσελάκη και Έφης Αχτσιόγλου για τα περί τηλεφωνήματος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλευτή λίγο πριν την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, που διέρρευσαν από την Κουμουνδούρου, ο κ. Κασσελάκης επιχείρησε να μιλήσει τηλεφωνικά με την Έφη Αχτσιόγλου το πρωί του Σαββάτου, λίγο πριν αρχίσει η συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είχε πληροφορηθεί τις προθέσεις της πρώην υπουργού και αντιπάλου του για την ηγεσία του κόμματος, να αντιδράσει στην πρόταση για διαγραφές και δημοψήφισμα και να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να της ζητήσει να παραμείνει στη συνεδρίαση, να συμμετάσχει στη συζήτηση και να τοποθετηθεί ολοκληρωμένα στο τέλος αυτής.

Αλλά στο τηλεφώνημα του κ. Κασσελάκη, η κυρία Αχτσιόγλου δεν απάντησε ποτέ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Διαψεύδει η Αχτσιόγλου

Με δήλωσή της, η Έφη Αχτσιόγλου διέψευσε κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί της χθες ο κ. Κασσελάκης.

«Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού», ήταν το μήνυμα που έστειλε η πρώην υπουργός.

Πλευρά Κασσελάκη: Έγινε κλήση στις 11:32

Αλλά από το επιτελείο του κ. Κασσελάκη και με αφορμή τη δήλωση της κυρίας Αχτσιόγλου, διευκρινίστηκε στη συνέχεια ότι η κλήση υπάρχει και έγινε στις 11:32 το πρωί χθες. “Μπορεί να ήταν στο αθόρυβο ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο, αλλά η κλήση είναι καταγεγραμμένη” τονίζουν.

Νέα απάντηση Αχτσιόγλου

Λίγο αργότερα κύκλοι κοντά στην κ. Αχτσιόγλου έδωσαν νέα απάντηση. Όπως αναφέρουν: Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του.Η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30.

«Σε κάθε περίπτωση», καταλήγουν, «οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news».

Σχετικά Άρθρα